LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

arvistar

Üye

Öncelikle hayırlı olsun;

daha sonrasında önceden android telefon kullandı isen zaten herşeyi biliyorsundur, ama kullanmadıysan birşeyleri öğrenmen gerecek .. Bunun için doğru yerdesin ama öncelikle telefonun bir gelsin, azıcık kurcala telefonuna hakim olduğunu göster sonrasında elimizden gereken paylaşımları sunarız sana..

Telefonunu ilk aldığında açık bir şekilde şarj et, sonra telefonunu kapatıp tekrar şarj etmeye devam et, doldu deyince çıkartıp tekrar tak.. dolunca işlem tamamdır...

Daha sonrasında ilk bir hafta ortalama şarjın 12 saat falan gidebilir, eğerki çok kurcalarsan :) kurcalamassanda 14 saat gibi bir zaman gidebilir bunu düşünme, telefon bir hafta sonra tam kendine geliyor..

İçerisinde zaten dünya kadar uygulama olacaktır. Geldiğinde hangi versiyonda olduğunu falan söylersen yardımcı oluruz ;)

Vermis oldugunuz bilgiler icin cok tesekkür ederim 1 hafta sonra kullandıgımda sorunları ve yararları hakkında sizlere gereken bilgileri veririm yapmamız gereken birsey var ise sizlerin yardımcı olacagınıza eminim tesekkürler maxicep ailesi :)

Optimus White

Optimus White

Üye
Valla arkadaşlar size birşey diyeyim, cyanogenmod kullanıyorum.. yok böyle bir güzellik, ayrıca bu vector oyununda falan kasmada olmadan oynuyorum rahat bir şekilde.. tek sorunum wifi ye bağlanamıyor evde internetim olmadığı için evde deniyemiyorum.. Şirket modeminide kurcalamak istemiyorum :D

nasıl birşey bu cyanogenmod :) ben de bugün ultrasound diye bir rom duydum. şarjı 2 gün falan gidiyor diyorlar :D

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
buradan işte :) Bu arada o romu ben ilk defa duyuyorum nasıl bir şeymiş acaba?

arvistar

Üye
Merhaba arkadaslar benim söyle bir sorum ve sorunum var.

1.Telefonumun şarjını uzatmak icin hangi uygulamaları yüklemeliyim
2.Telefonumun ramini uzatmak ve arkada calısan sacma uygulamarı kapatmak icin hangi uygulamaları yükleyebilirim

Simdiden bilgileriniz icin tesekkür ederim :)

tugrul6055

Üye
Arkadaslar iyi gunler ya ben yeni optimus black aldim daha once e510 kullaniyordum bunu da gameloft oyunlarini filan oynamak icin aldim ikinci el telefon oyunu yukluyorum en basidi real 2013 ama oyun acilmio forumlardan digerlerini yukluyorum sd dosyalarini indirmiyo sizce neden yapar ki rom 4.04 yeni surum combat 4 u filan da markette gormuyo.yardim bekliyorum. Ayni zamanda da tel cok kasiyo bostayken bile menu gec geliyo donup kaliyo garantiye gotirsem de yeniden yazilim filan mi attirsak acaba

tdj35

Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce ikinci el bir LG-P970 marka telefon aldım yazılım bilgileri kısmına girdiğimde 4.0.4 android sürümü 1035.23_20110407 Kernel Sürümü 3.0.8 program versiyonu P97030b-EUR-XX yazılım güncelleme kısmına girdiğimde cihazınız henüz kayıtlı değildir diyor ayrıca instagram uygulamasında da sorun var bu android sürümü iyi bir sürümü daha avantajlısı mevcut mu varsa nasıl yapabilirim ?

enver_techno

enver_techno

Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce ikinci el bir LG-P970 marka telefon aldım yazılım bilgileri kısmına girdiğimde 4.0.4 android sürümü 1035.23_20110407 Kernel Sürümü 3.0.8 program versiyonu P97030b-EUR-XX yazılım güncelleme kısmına girdiğimde cihazınız henüz kayıtlı değildir diyor ayrıca instagram uygulamasında da sorun var bu android sürümü iyi bir sürümü daha avantajlısı mevcut mu varsa nasıl yapabilirim ?
Fransa romu yüklü olan bir Optimus Black almış bulunmaktasın. Smart Flash Tool ile içine Türkiye romu atabilirsin, yazılım güncelleme Türkiye romunda yok zaten, o özelliği bizim roma koymamışlar (nedense :s ) Cihazınız kayıtlı değil demesi o yüzden yani. Korkmana gerek yok. Instagram için çözüm konu olarak paylaşıldı oraya bakabilirsin. Şuan için en yeni sürüm Ice Cream Sandwich (4.0.4). Orijnal Türkiye romunu üst konular içinde bulabilirsin. Hayırlı olsun :oke:

sonsuza20

Üye
Acilll Yardım!!!
telefonu alalı 2 hafta oldu normal konuşmada sorun yok.
Amaa hoparlör de konuşurken çok yakın olmama rağmen ses çok kısık gidiyor.
sanırım bunda gürültü önleme özelliğinden dolayı 2 mikrofon var hoparlör açıkken üstten ses gidiyor ama alttan ses gitmiyor. sizde de aynı sorun varmı.

enver_techno

enver_techno

Üye
Acilll Yardım!!!
telefonu alalı 2 hafta oldu normal konuşmada sorun yok.
Amaa hoparlör de konuşurken çok yakın olmama rağmen ses çok kısık gidiyor.
sanırım bunda gürültü önleme özelliğinden dolayı 2 mikrofon var hoparlör açıkken üstten ses gidiyor ama alttan ses gitmiyor. sizde de aynı sorun varmı.

bende normal bir sorun yok

celal_52

Üye
acil bir sorum olacak sorunum şu lg l5 'e jb 4.1.2 yüklerken emergency mode aldım ve telefon moddan çıkmıyor nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum birde telefonun ekranın Download is in progress Do not disconnect cable yazıyor ve dünüşüm ekranı var telefonu bu moddan nasıl çıkarabilirim lütfen yardım edin

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
L5 için flash dosyalarını forumdan indirip SFT programı ile güncelleştirebilirsiniz.

darkblue01

Üye
merhaba arkadaşlar. v30a yüklemesinden sonra telefonun ekranı dönmüyor, döndürme ayarları açık ve her türlü ayarı da kontrol ettim. araştırdım bazı arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndürün düzelir demişler, -Ayarlardan -Yedekle ve Sıfırla -Fabrika Verilerine Sıfırla yı seçip sıfırladım ama sonuç yok. Olmayınca da geri yükledim teli. Çözüm önerisi olan var mı?

hayyam27

Üye
arkadaşlar size bir kaç sorum olacak smat flash toolla telefona root yapmadan diger romlarda kurulabilir mi

hayyam27

Üye
lg romlar sayfası var sizce hangisi en güzel rom arada degiştirmek isterim bel ki...

hayyam27

Üye
yoksa orjinal romlar mı tavsiyeniz merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim

hayyam27

Üye
teşekkürler cevap verdiginiz için birde son sorum olacak bu orjinal romlar içinde 4.0.4 ıce cream içinde hangisi en saglam rom onuda yazarsanız çok sevinirim

enver_techno

enver_techno

Üye
teşekkürler cevap verdiginiz için birde son sorum olacak bu orjinal romlar içinde 4.0.4 ıce cream içinde hangisi en saglam rom onuda yazarsanız çok sevinirim
V30C iyi bence. ama cihazını garanti dışına çıkarır. Çünkü Türkiye için çıkmış bir yazılım değil.
(türkiye için V30A)

hayyam27

Üye
anladım teşekkürler tekrarr v30a yıda indirdim tekrr kurarım gerkirse sizin yayınladıgınız orjinalini tekrr garantiye girr şimdilik 30c kullanayım

Üst Alt