LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hocam öncelikle bu şarj aletinde takılıyken klavyenin abuk subuk şeyler yapma sıkıntısı benimde başıma geldi halada yapıyor bende çözüm bulamadım bu konuya bir ikincisi dokunmatik ekranım basmıyordu burada da dile getirmiştim bunu dün bir telefoncuya götürdüm adam eline aldı açtı telefonu ve dokunmatik bastı şu anda hala da basmakta kullanıyorum acaba dokunmatik ekran mı bozuk yoksa yazılımsal bir problemi mi var? bana yardımcı olursanız mutlu olurum kesin sorunu bulursam ona göre tamir ettirmek istiyorum telefonumu?

Şuan hangi versiyon rom kullanıyorsun ?

beck4us

Üye
Hocam Yazılım versiyonu V20b yazıyor ama sanırım bunun soruyorsun tam bilgim yok bu konularda android sürümüm de2.3.4 valla bi yardımcı olun hocam gerekirse ROM değiştirelim :(

umtklc

umtklc

Üye
ben telefonu BİMEX'den aldım. Orjinal diye biliyorum sarz aletini

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Yazılım versiyonu V20b yazıyor ama sanırım bunun soruyorsun tam bilgim yok bu konularda android sürümüm de2.3.4 valla bi yardımcı olun hocam gerekirse ROM değiştirelim :(

[video=youtube;IeFQEdu8JDQ]http://www.youtube.com/watch?v=IeFQEdu8JDQ[/video]

Rom yüklemek istiyorsan videoda güzel bir şekilde anlatılmış ayrıca dosyaları da videonun altında mevcut ;)

umtklc

umtklc

Üye
arkadaslar bahsettigm sarz alırken ki ekran dokunmtiğinin saçmalamasının çözümünü söyluyorm. 3845#*970# yi tusluyorsunuz ve Format ile ilgili birşeyler yazıyo. sanırım çıkan menude 2 yada üçüncü sırada oradan telefonu fabrika ayarlarına dönderin. O zaman düzeliyo.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bahsettigm sarz alırken ki ekran dokunmtiğinin saçmalamasının çözümünü söyluyorm. 3845#*970# yi tusluyorsunuz ve Format ile ilgili birşeyler yazıyo. sanırım çıkan menude 2 yada üçüncü sırada oradan telefonu fabrika ayarlarına dönderin. O zaman düzeliyo.

Bu zaten format işlemi. :S

raxs06

Üye
arkadaşlar s.a. öncelikle bir sorunum var abim almanyadan bir lg optimus black getirdi kaydını kuydunu yaptırttım ama telefon durmadan kitlenip kalıyo sonradan öğrendimki telefonun android sürümünü silip farklı bir sürüm yüklemişler eski yedeğini de ben sildim yanlışlıkla nasıl yaptığımıda bilmiyorum telefona orjinal veya bu telefonda sorunsuz çalışan bir android yüklemem gerek bunu nasıl yapacağımı bana anlatabilecek biri varsa çok duamı alır :) androidle yeni tanıştım hiçbişey bilmiyorum nasıl indircem nasıl yüklücem .S

enver_techno

enver_techno

Üye
arkadaşlar s.a. öncelikle bir sorunum var abim almanyadan bir lg optimus black getirdi kaydını kuydunu yaptırttım ama telefon durmadan kitlenip kalıyo sonradan öğrendimki telefonun android sürümünü silip farklı bir sürüm yüklemişler eski yedeğini de ben sildim yanlışlıkla nasıl yaptığımıda bilmiyorum telefona orjinal veya bu telefonda sorunsuz çalışan bir android yüklemem gerek bunu nasıl yapacağımı bana anlatabilecek biri varsa çok duamı alır :) androidle yeni tanıştım hiçbişey bilmiyorum nasıl indircem nasıl yüklücem .S
BIN_LGP970AT-00-V20d-286-XXX-JUL-06-2012 yaz internete indir.-SFT programı ile (kullanımı burada mevcut) cihaza flashla :)

hayyam27

Üye
ya bende optimus black var ve buna son güncellemesini yükledim android 4.0.4 ancak bunda da radyo yok nsıl yüklrim yardımcı olursanız çok sevinirim

kadiryavuz3

Üye
Ya optimus black in rami yetmiyorda acaba onu yukseltebilirmiyiz veya ne önerirsiniz ?

umtklc

umtklc

Üye
işte formatlanınca anca oluyo

• Beğen
Tepkiler: technoshark

npbıckın

Üye
oden combat 4 baya bi takiliyo. burdaki harkeste öyle mi . takiliyo mu

haywanlar37

Üye
Mrb p705 L7 ye ice cream 4.0.4 yuklenebiliomu..

DarKDeWiL

Üye
arkadaşlar yeni bi lg kullanıcısıym lg on screen programını acıyorum sifre istiyor yardım eden olursa cok sevinirim tskler
ayrıca room ve launcher ların ne olduğu hakkında bilgi verirseniz bende bilinçli bi kullanıcı olurum:D:D:D

aynen bende yeni bir telefon kullanıcısıyım ilk telefonum lg optimus l5 4-5 ay öncesinde aldım sizin kast ettiğiniz bu launcher room cmd7 falan gibi şeyleri ilk defa burda gördüm bunların ne işe yaradığını nasıl çalıştığını falan küçük bir özetle açıklarsanız çok sevinirim

Saygılarımla DarKDeWiL

alaStar

alaStar

Üye
Beyler mesaj atıyorum gidiyor fakat iletim raporu gelmiyor ayarlardan açık olduğu halde ve karşı tarafın mesajıda gelmiyo hem v30b de hem v30c de denedim bi anda böyle oldu acaba sorun telefondamı vodafone da mı :ehe

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
iletim raporunu hiç kullanmadığım için bilemiyorum :S

alaStar

alaStar

Üye
Bilmen lazım :ehe ya mesaj gönderebiliyorum ama mesaj alamıyorum hiç başına gelen yok mu :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hiç öyle birşeyle karşılaşmadım gerçekten :( ALLAH ALLAH senin operatör den kaynaklı olabilir.. çekmeme durumu söz konusudur belki. :)

Telefonunun versiyonunu değiştir beğenmediysen?

aBouT

aBouT

Üye
lg p970 şuan hiçbir yeni oyunu kaldırmıyor 599 tl yerine gidin galaxy mini felan alın daha iyi ya pişman oldum aldıgıma . ne asphalt 7 ne modern combat ne amazing spiderman hepsi kasıyor.

alaStar

alaStar

Üye
Bu arkadaş ne sayıklıyor yaw :ehe

Üst Alt