Üstad iyi günler. Benim sormak istedigim; Ekran kilidini açip kaparken çikan "TIK" sesini degistirebilir miyiz?
Sistem içindeki lock.ogg ve unlock.ogg ses dosyalarini silip, ayni adlari verdigimiz baska iki ses dosyasi koysak olur mu acaba?
Simdiden tesekkurler.
Üstad iyi günler. Benim sormak istedigim; Ekran kilidini açip kaparken çikan "TIK" sesini degistirebilir miyiz?
Sistem içindeki lock.ogg ve unlock.ogg ses dosyalarini silip, ayni adlari verdigimiz baska iki ses dosyasi koysak olur mu acaba?
Simdiden tesekkurler.
Bendeki o kilit seside çok az çıkıyor. Önceden o kadar değildi. Go louncher gibi programlar kullandıktan sonra sesi iyice azaldı. Programı sildim ancak ses yine düzelmedi. Yapabileceğim birşey var mı arkadaşlar ?
Bendeki o kilit seside çok az çıkıyor. Önceden o kadar değildi. Go louncher gibi programlar kullandıktan sonra sesi iyice azaldı. Programı sildim ancak ses yine düzelmedi. Yapabileceğim birşey var mı arkadaşlar ?
arkadaşlar yeni bi lg kullanıcısıym lg on screen programını acıyorum sifre istiyor yardım eden olursa cok sevinirim tskler
ayrıca room ve launcher ların ne olduğu hakkında bilgi verirseniz bende bilinçli bi kullanıcı olurum
Ayrıca 2.2 de kullandığımız bir radyo vardı bilenler bilir. İnternet bağlantısına gereksinim duymadan rahatça kullanıyorduk. 2.3 te malesef bu radyo kullanılmıyor,açılmıyor. Açılınca ses vs. işlevleri çalışmıyor. Bu radyonun 2.3 için olanı var mı ?