sercikan
Üye
admin nerdesin ya şu soruma bi cvp yazamamdınnn
----------Eklendi @ 18:56:44 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------
admin birinci sorum ses problemiydi 2.sorumuda sorayım bari daha 1.soruma cvp alamadım ama soruym ben bu spb shell 3d yi lisanssiz kullanmanın bir yolu varmı her türlü yollara başcurdum ama olmadı olmuyor o güzelim temadan oluyoruz yaa.
tşkler spb sehhll olmadı malesef bu yöntem olmuyo ama ben başka bi yöntemle yaptım kullanıyom şimdilik bklm.seside deneyecem inş.olur bu arada hoparlör patlaması gibi bişey olmaz demi
yok ya ugraşmadım geri sesi gayet iyi galiba daha yükseğini napcam sanki.
Dostum ne yapmak istediğini inan kavrayamadım... Sesi açıcakmısın açmıyacakmısın ?yok yeter diyorsun şimdi.. bir önceki mesajında açmak istiyorum diyorsun
arkaşlar oyunları nasıl hafıza kartına yüklüycem birde telefonum lg 3d optimus bunun yükleme yerini hafıza kartı seçmek istiyorum öle bişey yok yardımcı olursanız sevinirim..
öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Yaklaasik bir haftadir kullaniyorum ve memnunum telefondan. Bilmiyorum bu bir sorun mu ama sIkIntIm; oto rotate çok yavas çalisiyor, bazen ekranin dönmesi 3-5 sn sürüyor. ayrica iphondaki gibi yumusak bir geçis saglanamaz mi.
2.2.2 froyo v11c hiçbir rom yok ve root edilmedi.
Tesekkür ederim. Tavsiyene uyacagim.
@technoshark; markette bir uygulama varmış.. hani cevapsız çağrılar, gelen mesajların olduğunu belirtmek için uyarı veren bir uygulama... biliyor musun acaba?
sürekli black'i açıp kapamak zor geliyor bana...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulamadan bahsedıyorsunuz sanırım.
evet test ettim... istediğim uygulama teşekkürler... artık acaba aranmış mıyım diye açmama gerek kalmadı...Doğru anladıysam kesinlikle o linkteki uygulamadır.. test ettiniz mi ?
Merhaba arkadaşlar. Lg optimus black te on screen uygulamasının ni unuttum :? yardımcı olabilirmisiniz..
----------Eklendi @ 22:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:02:45 ----------
ni unuttum
----------Eklendi @ 22:04:16 ---------- Yazıldı @ 22:03:20 ----------
S-i-f-r-e-s-i-ni Unuttum ON screen uygulamasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?