alaStar
Üye
-
Konu Sahibi
-
super useri önceden siz hafıza kartınıza atmış olacaksınız zipli şekilde sonra flash tamamlanıp telefon kapanıp açılınca superuseri cwmden sd card a girip flashlayacaksınız
burada paylaştığım romu yükleyip flash bitince hemen sft yi kapatıp telefonu usbden çıkar bakalım cwm ye girecek mi
hocam hala benburada paylaştığım romu yükleyip flash bitince hemen sft yi kapatıp telefonu usbden çıkar bakalım cwm ye girecek mi
hocam son olarak verdiğiniz superuser.zip: dosyasına tıklayınca ilivid.setup diye bir program iniyor. yani zip'li bir dosya yerine bir program iniyorburada paylaştığım romu yükleyip flash bitince hemen sft yi kapatıp telefonu usbden çıkar bakalım cwm ye girecek mi
TUR V30A zip. yazan romu yükleyince telefon logoda takılmadan açılıyor hala ama burada cwm mod çıkmıyor işte. cwm mod çıkanda ise şu yazıyor:SPAİN V2Q bu da logoda takılıyor açılmıyor bir türlü. kusura bakma hocam yani zamanınızı aldm.sanırım en iyisi vazgeçmek..o zaman google a superuser.zip yaz 600 kb civarı bir dosya olmalı onu indir zipli şekilde hafıza kartına at kardeş
belki inanmayacaksınız ama ben hep burda ki romla aynı işlemleri yapıyorum hiç logoda takılmadı yanlış olan ne anlamadım hiç kimse yapamadı bu olayı kusura bakmayın o kadar uğraştınız en sonunda bu konuyu kapattıracam gibi gözüküyo
superuser.zip link kırık lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?