LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

DonVitoo

Üye
Güzel kılıflar bulabileceginiz bir site söyleyim size.( )telefon aksesuarlarını honkong sitelerinden alabilirsiniz bu sitelerle ilgili karşılaştırmalar sitesinde var.

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar Optimus Black için

Pro versiyon LockBotPro...

yani :D Tuş Kilitleri :D

çok güzel uygulama arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.. google marketten apk manager programını indirip kurabilirsiniz. yada telefonunuzun ana ekranında polarice office programındada çalıştırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ocean258

webgezgin

Üye
Off diyorum nonamex süper bir iş çıkartmışsın gerçekten eline koluna sağlık....

Bu güzel olucak... Eywallah süpersin

----------Eklendi @ 22:51:14 ---------- Yazıldı @ 22:46:04 ----------

AppControl_v1.4.15.apk
Adobe Reader_v10.0.0.apk 1569
Advanced Task Killer Free_v1.9.6B73.apk
AudioManager Pro_v2.1.7.apk
Barkod Tarayıcısı_v3.53.apk
Bluetooth File Transfer_v4.30.apk
Call Radiation Indicator_v1.1.apk
City at Night_v1.09b.apk
deciBel_v0.7.6.apk
Applanet_v2.8.0.5.apk

Bende bunları buldum hepsi bi arada umarım işinize yarar.. :)

klasörün içinde yazıyor bilginize ..

rar parolası nedir.?

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar Optimus Black için

Pro versiyon LockBotPro...

yani :D Tuş Kilitleri :D

çok güzel uygulama arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.. google marketten apk manager programını indirip kurabilirsiniz. yada telefonunuzun ana ekranında polarice office programındada çalıştırabilirsiniz.

tesekkurler hocam paylasım ıcın gercekten cok yararlı bı program olmus.. ;) herkese tavsiye ederimm

• Beğen
Tepkiler: technoshark

yas_m

Üye
arkadaşlar çektiğimiz resimler için klasör nasıl oluşturuyoruz.yardımlarınızı bekleriz.

by_efsane54

Üye
merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı Lg hayranıyım GD 900 den sonra p970 aldım ancak telefonu hala çözebilmiş değilim . . forumda soruma cevap aradım ama bulamadım . .:) indirdiğim temaları oyunları telefona nasıl yükleyeceğim . . telefonda hangi klasöre atmam lazım çünkü atıyorum ancak hiç bir şekilde bulamıyorum . . bi yardım lütfen . .

technoshark

technoshark

Üye
merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı Lg hayranıyım GD 900 den sonra p970 aldım ancak telefonu hala çözebilmiş değilim . . forumda soruma cevap aradım ama bulamadım . .:) indirdiğim temaları oyunları telefona nasıl yükleyeceğim . . telefonda hangi klasöre atmam lazım çünkü atıyorum ancak hiç bir şekilde bulamıyorum . . bi yardım lütfen . .

Öncelikle Hayırlı olsun arkadaşım telefonun, Söyle diyeyim sana , Google marketten apkmanager adlı uygulamayı telefonuna indir. sonrasında tüm indirmiş oldugun uygulama oyun ne varsa ındırmıs oldugun apk manager dosyasında göruceksın, aynı zamanda bunları polarice office adlı telefonun ıcınerısındekı yazılımlada gorebılırsın ..

atakan55

Üye
Lg desteği aradım v11c çıkmış diye verdiği cepa aynen şu ''V11C mi ? Nedir anlamadım :)) bastım fırçayı kapattım yüzüne iki saat anlatsam anlamazdı zaten sürüm diyorum 2.3 gelmedi diyor hayır rom diyorum v11 c diyorum yok oyle birşey diyor allahım yaa.

Şimdi Destek ile görüştüm aynen şöyle oldu:

LG Destek: Merhaba, Hüseyin YALÇIN. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Hüseyin YALÇIN: merhaba yazılım güncelleme için telefonumu bilgisayara bağlasam update edilen rom hangisi olur şuan v10c mevcut
LG Destek: aynısı
LG Destek: bu yüzden yapamazsınız
Hüseyin YALÇIN: bu gün arkadaş güncellemiş v11c olmuş anlayamadık
LG Destek: yurtdışı versiyonu yüklemiştir
LG Destek: bu durum garnti durumunuzu bozar
Hüseyin YALÇIN: hayır lg updater kullanarak yapmış herzaman yaptığı gibi şuanda şoka girmiş
LG Destek: şoka giren nedir
Hüseyin YALÇIN: arkadaş
LG Destek: :9
Hüseyin YALÇIN: telefon çalışıyor normail
LG Destek: web sitesinde son kontroll ettiğimizde
LG Destek: v10c vardı
LG Destek: yaznlışlıkla başka ülkeden yükleme yapmış olabilir
Hüseyin YALÇIN: artık yetişemiyoruz lg'nin hızına :D
LG Destek: hım
LG Destek: evet
Hüseyin YALÇIN: peki 2.3 ile ilgili gelişme varmı
LG Destek: türkiye için şuan yayınlanmadı
Hüseyin YALÇIN: çok teşekkür ederim ilginiz için
LG Destek: bişey değil
LG Destek: iyi günler
:D
Firmware List P970 LG Optimus Black P970
Lg Destek haklı, Bu adres düzenli aralıklarla güncelleniyor, Tüm ülkelere ait romlar burada. ben birsefer 2.3.7 yi yükledim birdaha resmi rom harici tövbe eski haline getirene kadar göbeğim çatladı garanti süresi dolana kadar bir daha tövbe. Hız ve batarya isterseniz "Androit Booster" kurun. Pc gibi luzumsuz proğram kurmayın ,az oynayın.

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
saolun :)

Masha

Masha

Üye
Facebook'ta LG Türkiye sayfasında Lg Optimus Black için güncellemenin Ocak sonunda geleceğini söyleyen bir arkadaş çıkmıştı doğru mudur?
Yoksa Android 2.2 Froyo ile devam mı :)

Üst Alt