paganini58
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızani bu v10c y, download edeceğim sonra bunu kuracağım sonrasında fabrika ayarlarına döneceğim tamamdır üstad (:
ayarlarda kablosuz ağlara gir orada şebeke modu var ordan yalnızge 2g hatları kullan dersen 3g yi devre dışı bırakmış olursun saygılar...Hazır konu 3G'den açılmışken bu telefonun 3G'si nereden açılıp, nereden kapanıyor?
kardeş kusura bakma ama ben bu işlerde yeniyim optimus black aldım turkcell romdan kurtulmak için kdz ile v10b yükledim telefon düzeldi radyo geldi derken farkettim ki şebekeden veri servisleri açık olmasına rağmen nete girmişyor ancak wifi den bağlanıyor delirecem ne olursun bana yardım etsonuçta çözülmeyecek bir problem değil kardeşim ya paranı alırsın ya da cihazın sıfırını garanatide proble çıkarırlar ise muhakkak tüketiciyi koruma derneğine kadar götür işi umarım en kısa zamanda hallolur...
kardeş yeniden yapılandırma ayarı yap internet ayarlarını orada apn gözükmez mutlaka.kardeş kusura bakma ama ben bu işlerde yeniyim optimus black aldım turkcell romdan kurtulmak için kdz ile v10b yükledim telefon düzeldi radyo geldi derken farkettim ki şebekeden veri servisleri açık olmasına rağmen nete girmişyor ancak wifi den bağlanıyor delirecem ne olursun bana yardım et
kardeş yapılandırma ayarlarını turkcell otomatik gönderemiyor kablosuz ayarlarında veri servisi falan etkin ama nete girmiyor ve "wi-fi bağlı değilken veri servisi kullanılamaz" diye bir uyarı veriyor ne olursun yardım etbizim optimus black versiyonları v10a yeni gelenler ise v10b. farklı olay ne göremiyorum
----------Eklendi @ 08:30:04 ---------- Yazıldı @ 08:28:21 ----------
kardeş yeniden yapılandırma ayarı yap internet ayarlarını orada apn gözükmez mutlaka.
olur tabiki neden olmasınilk fırsatta deneyelim....
ayarlarda kablosuz ağlara gir orada şebeke modu var ordan yalnızge 2g hatları kullan dersen 3g yi devre dışı bırakmış olursun saygılar...
rica ederim kardeşim...
evet kendisi otomatikman yükler...v10c yüklü bende buna hangi rom u atayım ? Link verebilirmisiniz ?
Birde rom'dan sonra tekrar geri dönüşü nasıl yapıcam orjina v10c yi nasıl yükleyebilirim Lg'nin kendi update programı ile mi ?
Arkadaşlar günden güne dikkatimi çekiyor paylaşımlar azaldı sanırım artık yavaş yavaş sıfırı tüketmeye başladık. Şu gün itibari ile hala 2.3'ten bir ses seda yok hepsiburada da gördüm sgs 9001 türkiyeye giriş yapmış böyle giderse lgden cayacam arkadaşlar. Yurt dışı sitelerinide aklımız yettiğince takip ediyorum p990'a mod geliştiriyorlar 2.3 yapmışlar filan ama p970 için bir numara yok nova dan başka cymod çıkmadı bilmiyorum soğuyorum. Bir kılıf alacak oluyorum internetten alıyorum görmeden alıyorum 20 lira veriyorum kargo parası ile geliyor hoşuma gitmiyor filan samsunga bakıyorsun aradığın herşeyi buluyorsun. Ya bizim millet neden tek elci biraz rabet görse şu cihaz aradığımız ve istediğimiz herşey olacak ama olmuyor arkadaşlar LG gene süper cihaz yapsa bile acı gereçek ama samsungların gerisinde kaldık arkadaşlar...
----------Eklendi @ 23:27:00 ---------- Yazıldı @ 22:45:03 ----------
Şu an itibar ile gördüm arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburayı bir inceleyin yanlış anlamadı isemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2.3 yapmışlar ben şimdi indirip kuruyorum deneyimleri paylaşırım umarım olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?