lg optimus black nasıl bi cihazdır alınabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black nasıl bi cihazdır alınabilir mi?
lg optimus black almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıl iyi mi.Fazla parlak falan diyolar renkler abartılıymış öbür türlü olumsuz dyoruma rastlamadım.Herkese teşekürler.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
10 numara bi cihaz ama yazılım desteqi 0 hatta -1000 bence alma

yigithanw

Üye
O paraya Xperia Neo alabilirisiniz gerçekten çok memnunum.

Avunyali

Üye
LG ve HTC den donme .d ama LG düşünuosan P970 i tavsiye ederim 1 gb ram 1 ghz işlemci

ermisares

ermisares

Üye
Ben Optimus Black kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı. Oyunlarda kasma olmuyor akıcı bir şekilde oynayabilirsin. Ekran desen muhteşem renk ve parlaklık olarak. Tek sorunu Android 2.2'yi kullanması ona da zaten 4.0 güncellemesi gelecek. Bence almalısın bu telefonu :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Güzel cihaz tek sorunu androidi tam akıcı olarak iletememesi bence.Biraz incelemiştim güzel cihaz yanlız biraz yavaş...

technoshark

technoshark

Üye
lg optimus black almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıl iyi mi.Fazla parlak falan diyolar renkler abartılıymış öbür türlü olumsuz dyoruma rastlamadım.Herkese teşekürler.

Cihaz ciddi anlamda kaliteli bir cihaz ancak yazılımsal sorunu demek istemiyorum çünkü gecikmeli yazılımları mevcut.. ince zarif vede hafif bir smartphone ama nedense heryerde yazılımla alakalı sorun olduğunu ima ediyorlar... ama hızlı gerçekten telefon.. kaliteli bir smartphone almak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim..
Kampanyaları falanda mevcut istersen bir kontrol et teknomarketlerde falan :)

Sende beğeniceksin eminim...

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus black ekranında nova display özelliğini kullanıldığından dolayı fazla parlak buda haliyle dış mekanda %100 verim demek.. Bu parlaklık bazı insanları rahatsız edebiliyor pek tabi.. Genel itibariyle iyi bi smartphone telefon almak isteyen arkadaslarıma genelde tavsiyede bulunurum.. Senin ne beklediğinde çok önemli şu durumda. :oke:

william75

william75

Üye
Ben de Optimus Black kullanıyorum android 2.2 froyo olmasına rağmen gayet stabil ve hızlı bir smartphone. Nova display özelliği dış mekanda özellikle güneş altında çok etkili. Fiyatına göre kaliteli bir cihaz, tavsiye ederim. En büyük eksisi güncelleme henüz gelmedi ama o da ocak'ta falan gelir heralde..

Masha

Masha

Üye
Bir kullanıcı olarak değil normal biri gibi yazıyorum. Gerçekten ciddi anlamda kaliteli bir cihaz. Parlaklık olarak kendin ayarlaya biliyorsun bunda sorun olmaz. Nova Display ekranı zaten diğer cihazlardan ayıran özelliği. Ön kamerası 2 MP ve oyun ve uygulamalar hızlı, akıcı ve kasma yapmayan bir cihaz. Tek sorunu Android 2.2 Froyo olması bunuda 2012 ilk çeyreğinde Android 4.0 ile düzelteceklerini açıkladılar. Ben tavsiye ederim.

fullwar

fullwar

Üye
Herkesin beklentisi farklıdır burada senin ne beklediğin önemli. Yapılan profesyonel testlerde çok büyük eksikleri olmasada ufak tefek eksikleri vardır. Fakat artıları eksilerinden fazla bir telefondur ve birçok ankete göre en iyi telefonlar listesinden genelde ilk ondadır.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler beyler sipariş verildi yarın elimde telefon.Güncelleme gelirrse çok süper olur.

sercikan

Üye
arkadaşaım 1-1.5 ay önce bende forumlarda hep bu tür konular açtım alsammı almasammı diye .ve şuan opti,mus black kullanıcısyım.SANA şöyle söylüm:
----telefonu görenler şuana kadar waoooww iphonemi bu? dediler bazıları tabletmi diye şakada yapıyolar.....:)
----telefon gerçekten ince akıcı ,çok gerçekci hd fotolar çekiyor .çok hafif ayrıca n8 le karşılaştırınca n8 yanında takoz gibi duruyor okadar söylym.
----bazen takılmalar oluyor olmuyor diyemem o da yükeldiğim yüzlerce uygulama ve oyundandır diye düşünüyorum.
----2.2 froyo şuan çoğu kişi güncelleme gelmediğinden şikayetçi ama kaldırmadığı oyun vb.proğramlar yok.
bu fiyata alınacak en iyi cihaz diyebilirim.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşaım 1-1.5 ay önce bende forumlarda hep bu tür konular açtım alsammı almasammı diye .ve şuan opti,mus black kullanıcısyım.SANA şöyle söylüm:
----telefonu görenler şuana kadar waoooww iphonemi bu? dediler bazıları tabletmi diye şakada yapıyolar.....:)
----telefon gerçekten ince akıcı ,çok gerçekci hd fotolar çekiyor .çok hafif ayrıca n8 le karşılaştırınca n8 yanında takoz gibi duruyor okadar söylym.
----bazen takılmalar oluyor olmuyor diyemem o da yükeldiğim yüzlerce uygulama ve oyundandır diye düşünüyorum.
----2.2 froyo şuan çoğu kişi güncelleme gelmediğinden şikayetçi ama kaldırmadığı oyun vb.proğramlar yok.
bu fiyata alınacak en iyi cihaz diyebilirim.
wifiyok o yüzden sd kart osya ve apk si olan oyun önerir misiniz linkle birlikte teşekürler.

xcolakx

Üye
Eger rom yuklemiceksen alma acayip agir telefon kendiliginden uygulama acip ram dusuruyor ayrica herhangi bi yerde gezerken kapanacak uyarisi gelrbiliyor simdiki aklim olsa almazdim heralde

technoshark

technoshark

Üye
Orjinal romu ile herhangi bir sorun yaşatmıyor, şuanda ben kullanıyorum herhangi bir durum söz konusu değil... tavsiye ederim kardeşim almak istiyorsan eğer.

oylum61

Üye
Ben LG 920 3D kullanıcısıyım Black serisini bilemem ama 512 ram olmasına rağmen yeterince güzel Lg nin yazılım desteği biraz geç oluyor ama hiç değilse adamlar sorunsuz yapıyorlar sitabil çalışması için bu yüzden de zaman alıyor eğer romlarla uğraşmam üstündeki yeter dersen tavsiye edeceğim telefonlardan dır.. Artı ICS 4 sürümüde ağustos ayından sonra gelir... bekleyecez :)

umut yasin

umut yasin

Üye
arkadaş 100 150 tl daha koy git optimus 2x al ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt