LG Optimus Black mi Samsung Galaxy Ace 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black mi Samsung Galaxy Ace 2 mi
Telefon daha çok internet ve oyun amaçlı kullanılacak sizce bu 2 telefon arasından hangisini seçilmeli ? Bir sorum acak LG optimus black te 1 ghz işlemci ace 2 de ise 800 mhz çift çekirdekli işlemci var hangısı daha iyidir acaba birde galaxy ace 2 de flash player desteği var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ace 2

enterneoll

enterneoll

Üye
ace 2 daha güncel bir ürün :)

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası Ace evet iyi bir cihaz ama yaklaşık 1 Senedir Optimus Black kullandığım için direk sana Black tavsiye ederim, neden dersen evet birazcık güncelleme sorunları var, yani Lg tarafından güncelleme geç geliyor ama güncelleme ile işin olmaz ise gayet iyi bir cihaz, son derece şık vede kullanımı rahat, ekran parlaklığı bakımından da gayet iyi zaten 700 Nit Nova Ekran teknolojisi kullanılmış. Kutu içeriğinde çıkan kulaklık benim gibi sana da yetmez ise sana Kulaklığı kullanmanı öneririm..

Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki ace2.ama ben 900e s3 mini tavsiye ederim

enterneoll

enterneoll

Üye
Açıkcası Ace evet iyi bir cihaz ama yaklaşık 1 Senedir Optimus Black kullandığım için direk sana Black tavsiye ederim, neden dersen evet birazcık güncelleme sorunları var, yani Lg tarafından güncelleme geç geliyor ama güncelleme ile işin olmaz ise gayet iyi bir cihaz, son derece şık vede kullanımı rahat, ekran parlaklığı bakımından da gayet iyi zaten 700 Nit Nova Ekran teknolojisi kullanılmış. Kutu içeriğinde çıkan kulaklık benim gibi sana da yetmez ise sana Kulaklığı kullanmanı öneririm..

güncelleme konusunda biraz sıkıntı derken lg den bahsediyoruz şu an ics aldımı O.B ?

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Sadece güncelleme yüzünden mı ace 2 diyorsunuz yoksa özellik bakımından da mı geri ? birde bu civarda başka hangi telefonları önerirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt