LG Optimus Black L5 Mİ Samsung Galaxy Ace Mİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black L5 Mİ Samsung Galaxy Ace Mİ ?
Arkadaşlar LG OPTİMUS BLACK L5 Mİ ? SAMSUNG GALAXY ACEMİ ? OYUN OYNAMAK İÇİN YANİ BÜTÇE BU OYNANDIGI KADAR HANGİSİNDE DAHA İYİ BİR PERFORMANS ALABİLİRİM .. KAMERADA ÖNEMLİ VİDEO 720P DİYE GÖRDÜM YOUTUBE LG NİN AMA İNANAMADIM ÖYLEMİ GERÇEKTEN ? SAMSUNG GALAXY ACE Mİ DAHA İYİ KAMERADA YOKSA LG Mİ OYUN DADA ? BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

han_yasha

han_yasha

Üye
S.a arkadasım vericegim testlere bakabılırsın
L5 :
Ace :

Sıra kamera çekımlerınde:

Sıralamada l5 olmadıgı için L9 ve L5 i seçtim 2 side 5mp.
İyi forumlar.

Samet.25

ace kullanıyorum L5 tavsiye ederim

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
peki sony expria miro ?

Gggg1994

Üye
Kamera onemliyse ace degilse L5 kesinliiklee

seyamkk

seyamkk

Üye
Tabikide L5

Gggg1994

Üye
Arkadaşlar LG OPTİMUS BLACK L5 Mİ ? SAMSUNG GALAXY ACEMİ ? OYUN OYNAMAK İÇİN YANİ BÜTÇE BU OYNANDIGI KADAR HANGİSİNDE DAHA İYİ BİR PERFORMANS ALABİLİRİM .. KAMERADA ÖNEMLİ VİDEO 720P DİYE GÖRDÜM YOUTUBE LG NİN AMA İNANAMADIM ÖYLEMİ GERÇEKTEN ? SAMSUNG GALAXY ACE Mİ DAHA İYİ KAMERADA YOKSA LG Mİ OYUN DADA ? BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

Eger acelen yoksa video cekip atarim ilk defa bugun cektim video guzel cekiyoo bencce beklersen 1 hafta sonra aticam

alaStar

alaStar

Üye
L5 çünkü android sürümü yüksek ve daha yüksek özellikleri var misal cpu 1 ghz

seyamkk

seyamkk

Üye
Cpu 800 Mhz

- - - Eklendi - - -

Cpu 800 Mhz

denizci35

denizci35

Üye
optimus black p970

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Yani o fiyata 800 mhz işlemcilik bir telefon alacağına Optimus Black almak mantıklı :D hazır ICS de gelmişken :) Lakin ikisi arasında kaldı isen sana tabiki L5 derim kamera o kadar önemli değil dersen.

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
galaxy ace :)

Ocean258

Ocean258

Üye
ikisi arasında L5 iyidir. Arkadaşların söylediklerine ek olarak dış kasası da Ace den daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt