LG Optimus Black Genel Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black Genel Bir Soru
Merhaba arkadaşlar.
1 günlük LG Optimus kullanıcısıyım. hali ile bir hayli acemisiyim telefonun. Dünden beri epeyce karıştırdım. kullanım kılavuzunda da bulamadım. Sorum şu: Rehberde gruplar oluşturuyoruz. Bu guplara nasıl mesaj gönderiyoruz?

ikinci olarak yazılım sürümü 2.3.4. Bir üst sürüme güncellemem gerekir mi, 2.3.4 sürümünün dezavantajları nelerdir? Şarj konusunda sıkıntılı mıdır?

enver_techno

enver_techno

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. :)
Şimdilik en son sürüm 2.3.4 (Türkiye için bu. Fransa için Ice Cream Sandwich getirildi) Yani güncellemene gerek yok. Rehber olayı iste bence sim hafızasını kullan daha pratik oluyor. Silinme riski daha az hiç olmazsa.

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
dün sim kartı ilk defa telefona taktım. com.android.phone hatası aldım. başka bir sim kart taktım. normal çalıştı. hatanın sim karttan kaynaklanma ihtimali nedir sizce?

- - - Eklendi - - -

Öncelikle hayırlı olsun. :)
Şimdilik en son sürüm 2.3.4 (Türkiye için bu. Fransa için Ice Cream Sandwich getirildi) Yani güncellemene gerek yok. Rehber olayı iste bence sim hafızasını kullan daha pratik oluyor. Silinme riski daha az hiç olmazsa.

bu arada teşekkür ederim :) bu telefonu almakla doğru bir tercih mi yaptım acaba?

technoshark

technoshark

Üye
Bence doğru tercih yaptın, bu dediğin olayı merak ettim kurcalayacaktım ama benim telefon hafızasında kimse kayıtlı değil :D o yüzden bakamıyorum ama grup seçip mesaj atabiliyorsundur. :)

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
Bence doğru tercih yaptın, bu dediğin olayı merak ettim kurcalayacaktım ama benim telefon hafızasında kimse kayıtlı değil :D o yüzden bakamıyorum ama grup seçip mesaj atabiliyorsundur. :)

o kadar araştırdım gruplara mesaj gönderme yöntemini bulamadım :)

technoshark

technoshark

Üye
Çok kolay, şimdi buldum sana resimlerini çekip atıyorum şimdi..

Optimus White

Optimus White

Üye
    Konu Sahibi
Peki bakalım :) Sen kontrol et olmazsa ben buradayım (:

Allah razı olsun. böyle giderse sizi çok rahatsız edeceğim aşikar :) biraz daha kurcalayıp aklıma takılanları not edeyim. topluca sorarım inşaallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...