dahmet55
Üye
-
Konu Sahibi
-
yavaş yavaş android e mi geçiyoruz il olarakarkadaşlar bu benim ilk smartphone telefonum açıkçası ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum .telefon daha elime geçmedi. bu hafta içerisinde geçecek inşallah. alınca ilk olarak ne yapmalıyım. root falan yapılıyormuş ne işe yarıyor bu acaba. telefonun garantiden çıkartmaz de mi? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim sağolasın telefon elime henüz geçmedi. bu hafta içinde geçer inşallah. açıkçası ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum henüz. sen ne tavsiye edersin?
ortalama bir kullanımda ne kadar gidiyor şarjı. telefonu ilk aldığımda mutlaka indirmem gereken bir program var mı pekiSarj süresi kullanımına göre değişir hocam, optimus black'te wifi direckt diye bir özellik var onu araştır istersen. Diğer cihazlar 2 kat daha hızlı internete girebiliyorsun.
önerebileceğin bir kılıf ve ekran koruyucu var mıbir de kılıf ekran koruyucu felan al sonra çizilince pişman olma
ortalama bir kullanımda kaç gidiyor şarjı ve ilk açtığımda telefona mutlaka yüklemem gereken bir program var mı?sarj süresi kullanımına göre değişir hocam, optimus black'te wifi direckt diye bir özellik var onu araştır istersen. Diğer cihazlar 2 kat daha hızlı internete girebiliyorsun.
Telefonu türkiyeden aldı isen turkcell rom ile gelecektir sana o rom ile ekran parlaklığını pil tasarrufunda kullanıp 2g hatlarla kullanıp wifi gprs data gps kapatarak alo dersen 1.5 gün gece gündüz ancak gider root layıp gereksiz programları kaldırır isen bu süre 2 güne çıkar.Fakat !!!! romu günceller isen günde 30 dk wifi 3g hatlarla kullanım dahil ekran parklaklığını auto moda alıp gps açık ortalama 30 dk oyun oynadığını var sayalım 2 gün çok rahat gider bu cihaz ile bu gayet yeterli android ve 1500 mah batarya kullanan telefon için.
tavsiyeme gelince arkadaşım...
bende rootlanmış nova8 rom yüklü çok sık kullanım dahil olmamakla oyun ve wifi ile internet için kullanıyorum günde garanti 45 dk civarı görüşmem var 2g hatlar aktif ekran pil tasarruf modunda sadede gelince dün gece yarısı sarjdan çıkartmış olduğum cihazım şu an itibari ile e batarya seviyesinde..
diğer gerekli yorumlarıda sen yap kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan...
<br><br><br>ben de senin gibi root ve nova 8 yüklersem garantiden çıkıyor de mi telefon?Telefonu türkiyeden aldı isen turkcell rom ile gelecektir sana o rom ile ekran parlaklığını pil tasarrufunda kullanıp 2g hatlarla kullanıp wifi gprs data gps kapatarak alo dersen 1.5 gün gece gündüz ancak gider root layıp gereksiz programları kaldırır isen bu süre 2 güne çıkar.Fakat !!!! romu günceller isen günde 30 dk wifi 3g hatlarla kullanım dahil ekran parklaklığını auto moda alıp gps açık ortalama 30 dk oyun oynadığını var sayalım 2 gün çok rahat gider bu cihaz ile bu gayet yeterli android ve 1500 mah batarya kullanan telefon için.<br>
<br>
tavsiyeme gelince arkadaşım...<br>
<br>
bende rootlanmış nova8 rom yüklü çok sık kullanım dahil olmamakla oyun ve wifi ile internet için kullanıyorum günde garanti 45 dk civarı görüşmem var 2g hatlar aktif ekran pil tasarruf modunda sadede gelince dün gece yarısı sarjdan çıkartmış olduğum cihazım şu an itibari ile e batarya seviyesinde..<br>
<br>
diğer gerekli yorumlarıda sen yap kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan...
ben bu programları nerden ve nasıl yükleyecemİlk yükleyeceğiz programlardan biri apk menajer olması gerek, birde virüs programı. Ondan sonra ne istersen yükle..
ben bu programları nerden ve nasıl yükleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?