lg optimus 4X HD P880 güncelleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

cilekes87

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 4X HD P880 güncelleme hatası
lg optimus 4X HD P880 kullanıyorum. LG PC Suit ile yazılım güncellemesi yaparken pc ile telefon arasındaki usb bağlantısında kopukluk oldu ve güncelleme yarıda kadı. şuandada telefonum açılmıyor. Ekranda S/W Upgrade Please wait while upgrading ... yazıyor ve başka hiçbirşey gelmiyor. yardım bekliyorum..

kestal

kestal

Üye
aynen kardeş aynı sorun bendede oldu bugün arkadaş bi şapşallık yaptı bigisayarı kapattı eğer bir çözüm bulursan bizimlede paylaş lütfen ben çareyi başta format falan atayım dedim ama nafile olmuyor en son yarın garantiye vermeyi düşünüyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
Telefonlarınız yazılım yükleme modunda muhtemelen açarken kapatırkende kısa yol tuş kombinasyonlarını algılamaz. En temizi LG servisine gönderin.

technoshark

technoshark

Üye
Telefonunuzu acil kurtarma modu şeklinde kurtarabilirsiniz, herhangi bir sorun olur da yapamaz iseniz uzaktan yardım ile yardımcı olmaya çalışırım.

umit17

Üye
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum yok mu bir çaresi bulan?kafayı yiyeceğim ben hiçbir şekilde mühale etmedim bağlantı kendi koptu öyle kaldı.

- - - Eklendi - - -

Hocam bana yardım edermisin bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

kestal

kestal

Üye
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum yok mu bir çaresi bulan?kafayı yiyeceğim ben hiçbir şekilde mühale etmedim bağlantı kendi koptu öyle kaldı.

- - - Eklendi - - -

Hocam bana yardım edermisin bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
kaedeş ben garantiye verdim kurtuldum bence sende öyle yap bir hafta telsiz kaldık ama olsun

umit17

Üye
Kardeş bende garantiye verdim bende kurtuldum.Benim ki iki günde geldi.Ankaraya gönderdim.Sana hangi versiyonu yüklemişler?

- - - Eklendi - - -

aynen kardeş aynı sorun bendede oldu bugün arkadaş bi şapşallık yaptı bigisayarı kapattı eğer bir çözüm bulursan bizimlede paylaş lütfen ben çareyi başta format falan atayım dedim ama nafile olmuyor en son yarın garantiye vermeyi düşünüyorum
Kardeş bende garantiye verdim bende kurtuldum.Benim ki iki günde geldi.Ankaraya gönderdim.Sana hangi versiyonu yüklemişler?

technoshark

technoshark

Üye
senin yapacağın işlemi teknik servis yapmış yapman gereken pek birşey yoktu. telefonunun pilini çıkaracaktın, daha sonrasında ise usb kablo yardımı ile pc ye bağlarken ses kısma tuşuna basacaktın. ve sonrasında ise lg mobile support ile telefonunu acil kurtarma modun da kuracaktın. Neyse geçmiş olsun.

yomaka

yomaka

Üye
Lg işte. ben güncelleme yapana kadar canım çıktı. adı duyulmuş bir şirket işini tam yapamıyor hayret bişey