lg optimus 4x hd jely bean güncellemesi çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

best tiger

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 4x hd jely bean güncellemesi çıktı
Arkadaşlar optimus 4x hd için güncelleme çıktı ben şahsen yükledim (LG pc suite'den). Herkese hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

ferhatat

Üye
evet bende yükledim. herkese hayırlı olsun

best tiger

Üye
    Konu Sahibi
Lg l9 da qslide diye uygulama var 4x de yok acaba bizim telefonlara da çıkar mı

technoshark

technoshark

Üye
Evet bende bugün bizim arkadaşa yükledim çok iyi oldu gerçekten .. :)

yusufgungor

Üye
Bende yükledim fakat rem de çok yer kaplamaya başladi ve çok çabuk isinmaya başladi hemen ekran kisilmaya başliyor . Onun dişinda oyunlarda akicilik oldu mesela real racing need for speed mos vanted gibi menü geçişleri hizlan di falan

best tiger

Üye
    Konu Sahibi
Bende yükledim fakat rem de çok yer kaplamaya başladi ve çok çabuk isinmaya başladi hemen ekran kisilmaya başliyor . Onun dişinda oyunlarda akicilik oldu mesela real racing need for speed mos vanted gibi menü geçişleri hizlan di falan
sizde de sarj fazla gidiyor mu eskisine göre

mustea1984

Üye

resmi bloglarında ve face sayfasındada duyurdular

rom olarak indirmek isteyenler alttaki linkten indirebilirler

optimuskk

Üye
Arkadaşlar optimus 4x hd için güncelleme çıktı ben şahsen yükledim (LG pc suite'den). Herkese hayırlı olsun...
merhaba çok sürdü mü acaba. mesai bitmeden bitermi acaba yoksa mahsur kalacağım :) 1 saat oldu 1 saatim daha var biter mi sizce

best tiger

Üye
    Konu Sahibi
merhaba çok sürdü mü acaba. mesai bitmeden bitermi acaba yoksa mahsur kalacağım :) 1 saat oldu 1 saatim daha var biter mi sizce
Yok fazla sürmemisti yaklaşık yirmi dakka da olmuştu bende

POLİNOM

POLİNOM

Üye
arkadaşlar ben güncelleyemedım ya lütfen birisi bana yardım etsin. pc suite indirdim ama telefonu bağlayamadım yok mu yardımcı olabilecek?