Lg Optimus 4x hd de lg gearbox sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Lg Optimus 4x hd de lg gearbox sorunu
Lg optimus 4x hd model telefonum var.Şarzı hemen bitiyor.Lg gearbox adında bir program buldum bu programı kullandım ama yine çözüm olmadı ne yapabilirim? (telefonum 4.1.1 sürümünde telefonun kendi programları hariç 12 uygulama var)

Dampierre

Dampierre

Üye
Demekki bazı uygulamalar cihazın deep sleep'e geçmesine engel oluyor. Wakelock dediğimiz durum. Bana kalırsa XDA forumundan cihazınıza uygun bir CFW kurun ancak CFW kuracak kadar bilginiz yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına dönün, yani factory reset atın telefona. Uygulamalarınız falan silinir, resimler müzikler gider mi bilmiyorum, yinede yedek alın.

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Demekki bazı uygulamalar cihazın deep sleep'e geçmesine engel oluyor. Wakelock dediğimiz durum. Bana kalırsa XDA forumundan cihazınıza uygun bir CFW kurun ancak CFW kuracak kadar bilginiz yoksa ayarlardan fabrika ayarlarına dönün, yani factory reset atın telefona. Uygulamalarınız falan silinir, resimler müzikler gider mi bilmiyorum, yinede yedek alın.
format attım ama yine aynı

- - - Eklendi - - -

birde 5 yıllık garanti yaptım telefon için yani garaniye birsey olmaması gerekiyor

Üst Alt