konun
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklisin bende sormustum bilmiyolar. ama harka telefon. bende 3hagta once telnosa turincu ind aldim
Destek verdım arkadasım,Acaba su870 romunu atsak p725'e Çalısırmı merak edıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler buraya yüklenebilirisiniz güncelleme için destek verin....
Destek verdım arkadasım,Acaba su870 romunu atsak p725'e Çalısırmı merak edıyorum.
| 1 gün sonra lg genel müdürlüğünden aldığım cevap :S LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sayın Bilseloğlu. Tarafımıza verilen belirli bir tarih yoktur. Mevcut durum için sikayet
talebinizi ilgili birimlere aktariyoruz. Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz. Bilgilerinize sunariz. Saygilarimizla. “LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz” ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Received Date : 22/02/2013 00:57 12 The type of inquiry : Software/Hardware updates Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/P725 LG Optimus 3D MAX öncelikle merhaba bu cihaz çıkalı yaklaşık bir sene oluyor ve hala 4.0.4 güncellemesi gelmemiş durumda evimde lg lcd monitörüm dvd writerım yıllardır yenisini alıp kullandığım lg ürünleri var ama telefonda sınıfta kalıyorsunuz insanlar sizin cihazlarınıza güvenip alıyorlar milyarlar harcıyorlar güncelleme çıkarmak bu kadarmı zor yani şunu bile deseniz razı olucaz gelicek ve şu tarihte çıkıcak o bile yeterli samsung galaxy ve iphone 4 telefonları bu telefonla eş değer tutulmakta onlar bile alırken güncelleme bu telefona güncelleme yapılamıyor lgnin ürünleri kaliteli yalan yok yazılımlarıda hızlı olsa ben inanıyorumki tek marka hatta 1.firma bile olabilirisiniz ama bu şartlarda zor sizden en yakın zamanda cevap bekliyorum umarım dikkate alırsınız bu güncelleme olayını bırakmayacak ve şikayet edecek hergün bisürü insan var ... |
beyler buraya yüklenebilirisiniz güncelleme için destek verin....
Ahahahaha alemsiniz valla turk forumdan lg sizin sesimizi duyup guncelleme yapacak haahhhahaha cok guldum bari mail fln atsaydiniz daha mantikli olurdu
- - - Eklendi - - -
Afedersiniz ama 3d telefon alanlar mantikli insanlar degil 3d piyasasinda is olsaydi zaten samsungla apple el atardi sadece htc bir model cikarmis birde lg 2.modelini cikarmis htc evo ve optimus 3d tam bir kalas ekranlardaki renkler berbat igrenc 1000 liraya gider galaxy s3 alirim 2.el daha iyi yada galaxy s2 al sifir en mantiklisi...
beyler bi kaç tane video buldum yurdışında root veya rom yapılmış sanırsam 4e yükseltilmiş bi şekilde güncelleme gelicek gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?