lg optimus 3D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankam5807

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 3D
LG optimus 3D bu telefon ilk android deneyimim olacak telefon hakkında biraz bilgi almak istiyom ve bu telefona ne gibi özellikler yüklüye bilirim uyygulama yönünden nasıl acaba..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android market denen uygulama marketi var.Güçlü bir işlemcisi var.

kankam5807

Üye
    Konu Sahibi
ovi magzası gibimi

william75

william75

Üye
evet ovi mağazası gibi... google markette ücretsiz bir sürü oyun ve uygulama var...
bu telefona en çok hd oyunlar yüklemelisin...3d oyunda yüklemelisin demiyorum...bunu zaten biliyorsundur.... aslında bu telefon ile herşeyi yaparsın...
3d kayıt yapabilirsin mesela.. çok sağlam bir telefon... piyasadaki en iyi smartphone'lardan biri...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

kankam5807

Üye
    Konu Sahibi
Allah izin verise alacam

william75

william75

Üye
Allah izin verise alacam
3d'yi aldığında bizlere de izlenimlerini aktarırsan seviniriz.. şuan bile aklımda bir dünya soru var.. hızı nasıl? oyunlarda kasma oluyormu? 3d kayıtlar kalitelimi? al da soralım :)

technoshark

technoshark

Üye
@serdar arkadaş almak istiyorum yada alıcam demiş :D sen tutup soru sormuşsun.. senin bu sorularından dolayı almaktan vazgeçebilir bak hee :D

william75

william75

Üye
@serdar arkadaş almak istiyorum yada alıcam demiş
:D sen tutup soru sormuşsun.. senin bu sorularından dolayı almaktan vazgeçebilir bak hee :D

niye vaz geçsin? ben merak ediyorum 3d'yi.. denildiği kadar iyi mi? hiç olumsuz birşey okumadım bir de @kankam5807'dan dinleyelim...

technoshark

technoshark

Üye
niye vaz geçsin? ben merak ediyorum 3d'yi.. denildiği kadar iyi mi? hiç olumsuz birşey okumadım bir de @kankam5807'dan dinleyelim...

Olumsuz yönlerimi ? telefon kalite fışkırıyor sen ne diyorsun :)

william75

william75

Üye
Olumsuz yönlerimi ? telefon kalite fışkırıyor sen ne diyorsun :)

olumsuz birşey "okumadım" dedim... mesela bir de ben şarjının ne kadar gittiğini merak ediyorum... sürekli oyun oynanırsa çabuk gider diye düşünüyorum...

CS BETA

CS BETA

Üye
Birçok şeyi yapabilirsin, kullanıma göre şarjı dayanmakta , maksimum 3 gün.

william75

william75

Üye
Birçok şeyi yapabilirsin, kullanıma göre şarjı dayanmakta , maksimum 3 gün.

nasıl yani? 3 gün şarjın gitmesi için ne konuşacaksın, ne oyun oynayacaksın ne de internette gezineceksin... bir smartphone'nun 3 gün şarjının gitmesi başka türlü imkansız gibi geliyor bana...

technoshark

technoshark

Üye
Aslına bakarsanız şarj süresini uzatan programlar var ama hiç denemedim...

CS BETA

CS BETA

Üye
Evet, maket gibi durmakta kenarda, hattın taşınmasını ve hafıza kartının gelmesini bekliyorum :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
3d'yi aldığında bizlere de izlenimlerini aktarırsan seviniriz.. şuan bile aklımda bir dünya soru var.. hızı nasıl? oyunlarda kasma oluyormu? 3d kayıtlar kalitelimi? al da soralım :)
hızı gayet iyi oyun oynayan biri değilim ancak deneme amaçlı açtığım oyunlarda kasma yok olmadı 3d kayıtları idare eder arada kafası eserse donuyor onun da sebebi galiba birbiriyle çakışan uygulamalardan kaynaklı gibi... şarj konusuna gelince en önemli mesele o ki malesef 1500 ma batarya dayanmıyor özellikle nete devamlı bağlı kaldığınızda günü tamamlayamıyor

sugican

Üye
Arkadaslar ilk ciktiginda aldim optimus 3d yi oyunlarda kesinlikle kasma yavaslama soz konusu degil cok kurcalarsaniz pili bir gun idareli kullanirsaniz 2gun gidiyor maximum ama suna dikkat orjinalinden2.2 froyo ile geliyor 2.3.5 updatinden sonra dengesizlesebiliyor benim en buyuk sorunum telefon karsitaraftan cagri aldigi zaman calmiyor standby daki gibi duuyor sadece onun icin alirsaniz guncelleme yapmayin yapicaksanizda froyo 3 u bekleyin derim cihaz super htc sensation satip aldim kiyas kabul etmez ... saygilarimla...

maxi_eraser

maxi_eraser

Üye
slm arkadaslar bendede var kullanıyorum bende ıphone 4 vardı sattım bunu aldımama ı phone 4 kadar performanslı degıl 3d sı guzel resım bakımından 3d oyunlarda guzel ama telefon cıft ıslemcı gıbı calısmıyo performansı dusuk bence ıstedıgınız sorularınız ıcın [email protected] dan knusabılırız

dejavu.cep

Üye
bence hercede güzel bişey yapmışlar ama şu şarj olayını yapsalar nokıa gıbı dayanıklı tam süper olucak işemcısı bayagı ıyıı

theodeme

Üye
herkeze selam, ben lg optimus 3d kullanıcısıyım, cihaz tek kelime ile mükemmel,gözlüksüz 3d olayı umduğumdanda güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt