3d'yi aldığında bizlere de izlenimlerini aktarırsan seviniriz.. şuan bile aklımda bir dünya soru var.. hızı nasıl? oyunlarda kasma oluyormu? 3d kayıtlar kalitelimi? al da soralımAllah izin verise alacam

@serdar arkadaş almak istiyorum yada alıcam demiş
sen tutup soru sormuşsun.. senin bu sorularından dolayı almaktan vazgeçebilir bak hee
![]()
niye vaz geçsin? ben merak ediyorum 3d'yi.. denildiği kadar iyi mi? hiç olumsuz birşey okumadım bir de @kankam5807'dan dinleyelim...

Olumsuz yönlerimi ? telefon kalite fışkırıyor sen ne diyorsun![]()
Birçok şeyi yapabilirsin, kullanıma göre şarjı dayanmakta , maksimum 3 gün.
hızı gayet iyi oyun oynayan biri değilim ancak deneme amaçlı açtığım oyunlarda kasma yok olmadı 3d kayıtları idare eder arada kafası eserse donuyor onun da sebebi galiba birbiriyle çakışan uygulamalardan kaynaklı gibi... şarj konusuna gelince en önemli mesele o ki malesef 1500 ma batarya dayanmıyor özellikle nete devamlı bağlı kaldığınızda günü tamamlayamıyor3d'yi aldığında bizlere de izlenimlerini aktarırsan seviniriz.. şuan bile aklımda bir dünya soru var.. hızı nasıl? oyunlarda kasma oluyormu? 3d kayıtlar kalitelimi? al da soralım![]()
herkeze selam, ben lg optimus 3d kullanıcısıyım, cihaz tek kelime ile mükemmel,gözlüksüz 3d olayı umduğumdanda güzel.