Evvet arkadaslar anlatiyorum oncelikle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan dll uzantili bu dosyayi indiriyoruz,
herkesin elinde vardir ama 2.2 froyo nun v10k kdz romunuda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indiriyoruz ben v10b yi yukledim sonra telefon kendisi d ye guncelledi siz isterseniz v10b kdz yi yukleyebilirsiniz.Simdi herkes guncelleme yaptigi icin biliyodur kullandigimiz UpTestEX_mod2_marwin programini guncelleme yaptigimiz sekilde calistiriyoruz ben kisa kesmeye calisiyorum windows enabler ide calistiriyosunuz yani guncelleme yapiyomus gibi program acildiktan sonra aynen 3GQCT yi seciyoruz olay burada basliyo onun altindaki bos olana yani sellect model.dll yazan bolume ilk yukledigimiz ve bi dosyaya cikardigimiz dll uzantili dosyanin yerini gosteriyoruz kilit nokta bu gerisi aynen bildiginiz gibi phone mode EMERGENCY seciliyo ve select kdz file bolumune onceden indirdigimiz ve bi dosyaya cikardigimiz kdz dosyamizin yerini gosteriyoruz gerisi aynen guncelleme yaptigimiz gibi devam ediyo yalniz yuklememiz bittikten sonra telefon aciliyo ama devamli hata veriyo telefonu kapatip pilini cikar tak yapin ve recover modla yani calistirma dugmesi+ses kisma+menu dugmelerine beraber basarak baslatin ve her bolumu ayri ayri okeyleyerek wipe leyin sonra telefonu kapatin yeniden baslattiginizda da insallah gule gule kullanin telefonunuz eski surumune donmus oluyo ben simdi eski surumu kullaniyorum normal calisiyo ilk gunku gibi sizde denerseniz sonuclari yazmayi unutmayin herkesin isine yarar kolay gelsin