Lg optimus 3d mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
he şimdi baktımda android 3.0 da yazıyor o olay fakat izlediğim tablet videoları ne yazık ki önce ki sürümlerden berbat ve ben ısrar ediyorum android 2.1 de geldi bu özellik tüm sürümler yazmıyor wiki de ve ya ben mobilden giriyorum diye böyle

Lenneth

Üye
he şimdi baktımda android 3.0 da yazıyor o olay fakat izlediğim tablet videoları ne yazık ki önce ki sürümlerden berbat ve ben ısrar ediyorum android 2.1 de geldi bu özellik tüm sürümler yazmıyor wiki de ve ya ben mobilden giriyorum diye böyle

2.1 ile gelmedi 3.0 ile geldi. O da tabletler yüksek çözünürlük kullanıyor, yüksek çözünürlüğü işlemci kaldırmaz diye.

Uruloki

Uruloki

Üye
birde buna bak 2.2 de opengl2.0 desteği gelmiş 3 ile donanım hızlandırma ama gpu aktif hali buysa 3.0 da bence berbat

Lenneth

Üye
birde buna bak 2.2 de opengl2.0 desteği gelmiş 3 ile donanım hızlandırma ama gpu aktif hali buysa 3.0 da bence berbat

Hardware Acceleration

Beginning with Android 4.0, hardware acceleration for all windows is enabled by default if your application has set either or to “14" or higher. Hardware acceleration generally results in smoother animations, smoother scrolling, and overall better performance and response to user interaction.
If necessary, you can manually disable hardware acceleration with the attribute for individual elements or the element. You can alternatively disable hardware acceleration for individual views by calling .
For more information about hardware acceleration, including a list of unsupported drawing operations, see the document.

Uruloki

Uruloki

Üye
3 e baktın mı ondada grafik bölümünde donanım hızlandırma var ek özellik eklemişler o zaman 4 e bakmadım

----------Eklendi @ 17:50:53 ---------- Yazıldı @ 17:47:29 ----------

3 de de bu yazıyor devamı var

Hardware accelerated 2D graphicsYou can now enable the OpenGL renderer for your application by setting android:hardwareAccelerated="true" in your manifest element's <application> element or for individual <activity> elements.This flag helps applications by making them draw faster. This results in smoother animations, smoother scrolling, and overall better performance and response to user interaction.View support for hardware and software layers

Prens-Turkey

Üye
LG Optimus 3D.

Prens-Turkey

Üye
...

Prens-Turkey

Üye
...

tempestshine

tempestshine

Üye
İphone 4 :oke:

Prens-Turkey

Üye
Arkadaşlar bende LG Optimus 3D var Telefonum Facebook "Sohbet" kısmını açmıyor yeni sürümünüde güncelledim gene açmıyor sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz?

Prens-Turkey

Üye
Yardımcı olacak bi Vatandaş yokmu?

klongs

klongs

Üye
lg yazilim konusunda cok yavas bence iphone 4

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4 :oke:

zonewars77

zonewars77

Üye
iphone 4 iyiir iyii

MrExpert

MrExpert

Üye
ıphone 4 devam... bırak androidi ios varken android neymiş :)

Üst Alt