Lg optimus 3d mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 3d mi iphone 4 mü?
Şubat ayından beri iphone 4 kullanıyorum ama yaklaşık olarak 3 yıldır sıkı bir iphone kullanıcısıyım her türlüsünü kullandım 2g den başlayarak 3g,3gs ve son olarak 4 ama şimdi bir yol ayrımına geldim android kullanmak istiyorum çok karışık geliyor ama iphone her şeyini bilen biri olarak artık eskisi gibi tat vermiyor.Android 2.2 froyo işletim sistemi işlemci olarak 1 ghz çift çekirdek işlemci ve en önemlisi 3d çekim.görmesem elime almasam önemsemezdim ama ben böyle bir ekran ve çekim izlemedim.sizce ne dersiniz?

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Hahaha hiç düşünme bile direk lg ye geç :)

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-

LOTU_6666

Üye
lg al ama bide sgs2 e bak

smoke6666

Üye
devir artık tlefonlarda 3d devri.lg 3d inceleme fırsatım oldu gercekten alıncak telefon.telefonu eline alınca ben burdayım diyo ve ayrıca saglamlık hiisini sonuna kadar hissettiriyo insana..ayrıca gayet hızlı bi telefon oyun acılışları menü gecişleri filan.hiç ugraşma baska telefon aramakla

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konuyu açma yerin yanlış senin..
Bu konuyu Android bölümüne açarsan herkes lg yi al der. I os
bölümüne açarsan herkes iphone u al der.. hatta bu konuyu symbian bölümüne taşıyalım "bırak o telefonlari n8 al keyfine bak" gibisinden yorumlar alacağından eminim :)
Yani tarafsız bir bölüm olan "Cep Telefonları Genel" bölümüne açarsan senin için daha yararlı olur bence..
Ben konunu taşıyorum şimdi bi dahakilerde dikkat edersin artık :)

• Beğen
Tepkiler: umutku84
kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
bölümüne açarsan herkes iphone u al der.. hatta bu konuyu symbian bölümüne taşıyalım "bırak o telefonlari n8 al keyfine bak" gibisinden yorumlar alacağından eminim :)
Yani tarafsız bir bölüm olan "Cep Telefonları Genel" bölümüne açarsan senin için daha yararlı olur bence..
konuyu taşıdığın için tşkkr ederim elin değmişken birde iphone bölümüne açmıştım onuda silersen sevinirim

Del Rey

Del Rey

Üye
Biraz beklerseniz, Samsung Galaxy S3'ün de 4.5'lik Amoled HD 3D ekranlı akıllı telefonu gelecek. Ama şimdi alacağım dersen iPhone 4 yerine LG Optimus 3D, onun yerine HTC Evo 3D onun yerine de Galaxy S2.

Lenneth

Üye
HTC EVO 3D'yi düşünür müsünüz ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus 3D piyasadaki en güçlü telefondur arkadasım,OMAP4430 barındırıyor. Çift kanal LPDDR2 bellek kontrolcü barındırmakta.
Çift kanal ve çift belleğe sahip ilk çift çekirdekli telefon olup dünyada ilk ve tektir :oke: :pro:

anılbaran

anılbaran

Üye
iphone

Ocean258

Ocean258

Üye
LG 3D derım kardesım.. şuan donanım olarak piyasadaki en güçlü telefon.. fiyat olarakta gayet uygun bence 3D telefon olmasına rağmen..

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş ben sana bekle derim benim htcem yere düştü kaçarken ekran kırıldı ve ben bekleyemedim ama sen bekle htc 2 aya kadar 1.4 ghz çift çekirdeklli 3d li telefon çıkaracak onu bekle hakkında çok güzel yorumlar yapıyorlar

Larismus

Larismus

Üye
iphoneda fiyattan başka bir şey yok

y n s c n

y n s c n

Üye
Bunları karşılaştırmak bile anlamsız bence, yutup'dan evo3d ve optimus 3d karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz. İPhone 4 veya S'i yanından bile geçemez optimus 3D'nin..

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
nick namemi okuu :DD samsung kullanıcısıym.LG hastasıyımm :D

Ocean258

Ocean258

Üye
bekleme şansın varsa bencede bekle 1-2 ay yıl basına dogru yenı 3D telefon secenegı artar bencede.. ozaman bakıp ıclerınden en ıyısını secersın bence hocam..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için tşkkr ederim bende baya bir araştırdım HTC evo ya bak diyorsunuz ama hem fiyat hemde işletim sistemi olarak LG 3D daha ağır basıyor.Şimdi iphone 4 te İOS 5 efsane bir işletim sistemi diyorlar bende jail break çıkmadan hemen yüklemek istemiyorum bakalım kesin bir gün lg optiumus 3D olacak ama 1 ay içinde olmayacak biraz kullanayım bakalım ios 5 ne özelliği varmış.

tefoku

tefoku

Üye

süper ya :D aynen katılıyorum C7 al hayatını yaşa :D:D:D

y n s c n

y n s c n

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için tşkkr ederim bende baya bir araştırdım HTC evo ya bak diyorsunuz ama hem fiyat hemde işletim sistemi olarak LG 3D daha ağır basıyor.Şimdi iphone 4 te İOS 5 efsane bir işletim sistemi diyorlar bende jail break çıkmadan hemen yüklemek istemiyorum bakalım kesin bir gün lg optiumus 3D olacak ama 1 ay içinde olmayacak biraz kullanayım bakalım ios 5 ne özelliği varmış.

Şimdi sen iphone4'ü satıpmı optimus 3D alacaksın ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Evet İphone 4 ü satıp LG Optimus 3D alacam

Üst Alt