franzliszt
Üye
helal olsun ozamanEvet İphone 4 ü satıp LG Optimus 3D alacam
helal olsun ozamaniphone satıp lg alıyorsan sen daha iphone4 ün nimetlerinden yararlanamıyorsun demektir. biraz cydia yı incele iphonedan sıkılan adam androidde kanser olur ben söylim benim düşüncem bu .
İPhone 4'le Optimus 3D rakip olamaz, Heh sen işletim sistemini sevdiğin için tavsiye etmişsin o ayrı.. Optimus 3D'deki, donanım hangi cihazda var acep ?
Fiyat olarakta acık sekılde onde donanım olarakta önde optımus 3D... gıdıp ıphone'a okadar para bayılmak mantıksız bencede bunda tartısılacak bırse yok.. adamlar Donanım olarak pıyasadakı en ıyı telefonu yapmıslar hala neyı konusuyorlar kı ?
işte dostum bu farkı anlamak için içli dışlı bir cydiaya bulaşman lazım bir beleş uygulama zevkine ulaşman lazım o 300dolarlık uygulamaları bedavaya indirip zevkle çalıştırdıktan sonra sen anca iphoneun kalitesini zevkini alabilirsin kağıt üstündede konuşmalarla hava gazı abartı donanımla olmuyor ben açınca programları örneğin audiostudio yu açınca beş karış ağzı açılıyor milletin yada bir navi açıyorum 1.4gb lık yada fifa12(1gblık) yada bir simulation açıyorum (ortalama 800mb) . biz hep unutuyoruz bize okadar donanım yapıyorlarda acaba program oyun varmı androidde ?? mesela bende samsung galaxys2 var valla yazık bu cihaza bu cihaza ios appleri oyunları stabilliği yükleyebilsem samsung kullanırdım ama gel görki adam gibi program yok onu bırak oyunlar bir avuç kadar . ve apple ın tüm ürünleri pahalıdır bu ülkeden kaynaklı yoksa adamlara ucuz ben moskovada okuyorum bir çinli arkadaşım var bana diyorki iphone4 bizde 450dolar .. hemde çocukda 64 gblığı var özel seri .
4s'te var. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek en güçlü gpu'ya sahip. Sizin güçlü dediğiniz optimus 3d ise daha iphone 4 akıcılığında oyun oynatamıyor.İPhone 4'le Optimus 3D rakip olamaz, Heh sen işletim sistemini sevdiğin için tavsiye etmişsin o ayrı.. Optimus 3D'deki, donanım hangi cihazda var acep ?
uygulamalar ücretsiz usta hepsi free ve evet türkiyede apple almak gerçekten çok zor çok pahalı burda cidden .o uygulamaları bedavaya ındırebılıyorsan bırsey demem hocam... ozaman tmm mantıklı.. ben ıphone'a kotu telefon demıyorum.. dıyememde zaten okadar kör değilim.. ama fiyatı gercekten pahalı turkıyede..
4s'te var. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek en güçlü gpu'ya sahip. Sizin güçlü dediğiniz optimus 3d ise daha iphone 4 akıcılığında oyun oynatamıyor.
4s'te var. Akıllı telefonlarda kullanılabilecek en güçlü gpu'ya sahip. Sizin güçlü dediğiniz optimus 3d ise daha iphone 4 akıcılığında oyun oynatamıyor.
Arkadaşım emin ol 3 senedir cydia dan oynamadığım oyun kullanmadığım program yok ne istersen yaparım sana iphone ile.ama en son ios 5 yükledim o da süper her şeye ok ama daha wifi nereden açılıp kapanması gerektiğini tlf sadece app store dan free uygulama yükleyip süpermiş diyen embessilerden bıktım.adam da orjinal iphone var kontör yüklüyor int yok bu ne yaa itin ayağına düştü artık bu iphone android artık bu işin babası oluyor kabul etmek lazım ki ben en fanatik apple kullanıcısıydım.artık androide geçme zamanı geldi lg hem fiyat hem işletim sistemi ile bana en uygun tlf.birde şunu söyleyeyim bunu belki de ilk defa benden duyacaksınız blackberry bile android marketine geçti.uygulamalarını bundan sonra android marketten alabilirsinzi.çökme sebebi de buydu.
Galaxy Nexus'tan sonra piyasadaki en güçlü donanıma sahip cihaz Optimus 3D, niye derseniz eğer ; Her iki cihazda da OMAP4 platformu var ve OMAP4 formu tegra 2'den de snapdragon'dan güçlü. Çift kanal ve çift bellek destekleyen baska bir platform yok.. Apple A5, OMAP4 gibi çift kanal ve çift bellek çalıştırdığını zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?