Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG optimus 3d bilgi
Sponsorlu Bağlantılar
izmitli1983
Üye
Konu Sahibi
LG optimus 3d bilgi
merhaba arkadaşlar bu telefon nasıl kullanışlı mi performansı nasıl bilgi verirseniz sevinirim
Buraxlive
Üye
Kız arkadasımda vardı , kamerası cok sık arıza yapıyor sürekli garantiye veriyordu. Ona verecegin parayla daha güzel cihazlar alırsın.
izmitli1983
Üye
Konu Sahibi
yorumun için teşekkür
Ocean258
Üye
lg optimus 3d zamanında iyi idi şimdi onun yerine optimus L9'a bakmanızı öneririm
kardeşim çözümün bende ben lg optimus p725 3d max telefon kullanmaktayım alalı yaklaşık 3 ay oluyor şimdi sana ayrıntısıyla anlatayım eğer 3d istiyorsan htc ve bu telefon dışında 3d olan telefon yok bu bir ikincisi ben diyodumki android 4.0 altı güncelleme olmayan cihazı almam demiştim ama tükürdüğümü yaladım çok hoşuma gitti diyosan bu benim için sorun değil o zman tmm başka bir sebep bi çoğu telde olan bir sorun bu kullanımda pili 4 5 saat içinde sömürüyor bilgin olsun yok ben abartılı bakmam oyun video falan arasıra bakarım diyorsan 1 gün idare eder seni onun dışında bi çoğu oyunu filmi 3d izleyip oynayabilmen mümkün şahsen bana sorarsan bazen başka ürünleri gördüğümde pişman oluyorum bazende diyorum benim cihaz daha iyi ondan 3dsi yeter ama senin yapacağın en doğru seçim gidip incelemek herhangi bir mağazada kafana takılanları incele özellikle kamerası falan kötü yazmışlar hayır gayet iyi doğru kullandıktan sonra 3310 bile süper telefon başka aklına takılan bişey olursa kullanan birisi olarak yardımcı olurum iyi günler...
izmitli1983
Üye
Konu Sahibi
amca oğlunda vardı denedim gayet güzel hoşuma gitti araştırayim dedim sıkıntılar neler teşekkürler yinede yorumlar için
Ocean258
Üye
3D olayı telefonda pek tutulmadı zaten telefonlar için gereksiz bir şey 3D televizyonda güzel son günler uygun fiyat ve özellikleri ile L9 ilgimi çekiyor.
technoshark
Üye
İlla 3D almak gibi niyetiniz var ise size tavsiyem 3D Max olur. 3D ye nazaran son derece kullanışlı ve tasarım anlamında son derece farklı
3D olayı telefonda pek tutulmadı zaten telefonlar için gereksiz bir şey 3D televizyonda güzel son günler uygun fiyat ve özellikleri ile L9 ilgimi çekiyor.
ben buna pek katılmamakla birlikte bu telefonu kullanan biri olarak telefon ile çektiğim 3d videoyu yine lg marka 3d tv de izleyeyim dedim...3d video çok mükemmel..derinlik boyut vs...buadar güxzel beklemiyordum... bu bile 3d max allmak için bi sebep...
bence artık piyasadaki tüm cihazlar aynı segmentte ...kullanılan işletim sisstemleri aynı boyutlar aynı incelikler aynı ram lar aşağı yukarı aynı işlemciler aşağı yukarı aynı sadece tek farklı olan markaları,lg mutlaka pazarda yerini kaybetmemek için sürekli yeni model çıkaracak bu 3d max ın tutulmadığını göstermez..bunu her marka yapıyor...3s tutmadımıda 4s çıktı yoo...kanımca bu telefon bu konuda meraklısını fazlasıyla tatmin eder