Lg Optimus 3D Alınacaktır..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 3D Alınacaktır..
Arkadaşlar Ürün Çiziksiz Sorunsuz Ve Türkiye Ürünü Olması Gerekmektedir Minimum 18 Ay Garantisi Olması Lazım..Ankaradan Olurda Daha İyi Olur Bana Özelden Ulaşabilirsiniz Telefondan Saçma Sapan Mesaj Atıp Küfür Edenler Oluyor.Konu Altında Yazsanızda Olur Fiyatı Siz Belirleyin Birşeyler Söyleyin..Saygılarımla..

Emre-45

Emre-45

Üye
Sifir fiyati 1100 mu? Nerde o hemen bir tane alayim. Sifiri 1450-1500 dur kendinizi cok zeki sanmayin.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Estafurullah..Ben Baktım İnternetten Akakçe Hızlıal'da Ortalama Fiyat Böyleydi Yanlışım Varsa Düzelteyim..Kimsenin Hakkında Gözüm Yok Çok Şükür.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
Sifir fiyati 1100 mu? Nerde o hemen bir tane alayim. Sifiri 1450-1500 dur kendinizi cok zeki sanmayin.

arkadaşa katılıyorum bu cihazın y.dışı olanları bile 900-1000 tl arasında satılıyor?

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim Sitelerden Bakabilirsiniz Hatta Bir Örnek Ben Onlara Göre Değerlendirdim Yanlışım Varsa Kusura Bakmayın..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşlar optimus 3d o kadar ucuz değil. Akakçe,cimri gibi sitelerden alışverişlerde sorunlu garantisi olmayan cihaz vs sorunlu cihazlar oluyor tavsiye edilmiyor. Vatan bilgisayar,teknosa vs sitelerde ki fiyatlar piyasa fiyatlarıdir.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar optimus 3d o kadar ucuz değil. Akakçe,cimri gibi sitelerden alışverişlerde sorunlu garantisi olmayan cihaz vs sorunlu cihazlar oluyor tavsiye edilmiyor. Vatan bilgisayar,teknosa vs sitelerde ki fiyatlar piyasa fiyatlarıdir.
Eywallah Ustam Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim..Ayrıca Yorum Yapan Arkadaşlarada Bilmiyordum Kırıcı Bir Şekilde Değilde Senin Gibi Açıklama Yapılsa Daha İyi Olurdu Düzelttim Yanlışımı Saygılar.

Emre-45

Emre-45

Üye
Eywallah Ustam Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim..Ayrıca Yorum Yapan Arkadaşlarada Bilmiyordum Kırıcı Bir Şekilde Değilde Senin Gibi Açıklama Yapılsa Daha İyi Olurdu Düzelttim Yanlışımı Saygılar.
Sende kusura bakma hocam bazıları bu şekilde milleti kandırmaya çalışıyor, sen onlardan olamyabilirsin kusura bakmazsın artık.O dediğin siteler tamamen güvensiz.ödemeyi yaparsın cihazın kullanılmış gelir veya yurtdışı gelir vs vs.. İçlerinde bir tek ereyon sitesine güvenirim birçok alışverişim oldu onda da 1450 civarı. Teknosa bimeks gibi yerlerde daha da pahalıdır. Eğer Türkiye garantili 2.el dersen 1000-1100 lira çıkarman lazım ama yurtdışı olur dersen 950 civarına bulabilirsin.. Hayırlı alışverişler.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme İçin Teşekkürler.Estafurullah Sorun Değil Sende Haklısın.O zaman 900 İle 1000 Arası Bakıyorum Satan Olursa Burdayım.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
GünceL Arkadaşlar..

Emre-45

Emre-45

Üye
Hocam merhaba. Elime bir tane daha Optimus 3D geldi fakat yurtdisindan gelme. Ama bir artisi var optimus 3d ye gore. Bu telefon 4G bile destekliyor. Adi Thrill 4G. Optimus 3D ile ayni +olarak 4G si mevcut. Optimusun her ozelligi bunda da calisiyor hatta suan optimus yazilimi yuklu suan optimus 3d olarak kullaniliyor. 4g geldiginde kendi yazilimini yukleyip 4g yi aktif edebilme gibi bi luksun olur.telefon sifir gibi bir hafta kullanilmis kutusu mevcut kitapciklari vs mevcuttur. Sifir diye alabilirsin jelatinli tel. fiyata 1000diyorduk ama 950 ye vereyim

denizci35

denizci35

Üye
Alirken ram ina da bak cok onemli

----------Eklendi @ 01:29:14 ---------- Yazıldı @ 01:27:01 ----------

Gerci simdi 1gb ram cift cekirdekli telefonlar var 2 gb ramliler geliyor heran gelebilirler

muratcf

Üye
1000 tl kutulu uyarsa pm atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt