LG ' nin Yeni Tableti LG Optimus Pad / Bilgilendirme / Özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
LG ' nin Yeni Tableti LG Optimus Pad / Bilgilendirme / Özellikler

LG iPAD ' i Kıskandırmaya Niyetli.Bu Yeni tableti İle Gözleri Üzerine Çekeceği Kesin.Özelliklerinden Bahsediyorum.
Bu Cihazda Android 3.0 İşletim Sistemi Kullanılacak.Hatta 3G ' de Olucak.En Önemli Özelliği İse Bence Şu,720p Çözünürlükte 3D Video Kayıt Edebilecek.
Cihazda Cift Çekirdek Mevcut.Arak Kısımdaki Plastik Kaplamada Oldukça Sağlam.Ekranı 8.9 İnç.Kamerası 5MP.Çekmiş Olduğunuz Videoları Hemen Youtube ' a Gönderebiliyorsunuz.Mini HDMI 1.4a İle TV Çıkışı Bulunuyor.

Fiyat : Belli Değil

dufy85

dufy85

Üye
android 3.0 çok iyiymiş. ayrıca çift çekirdek olması da bir avantaj. ipad den daha mantıklı bir seçim bence :oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
technoblue

technoblue

Üye
çok iyi bir cihaz olmuş ya optimus pad. ipad e kafa tutar hatta ezer geçer. tasarımı çok iyi 3d kayıt olayı harika bişey. hdmı çıkışı da varmış. çift çekirdek android 3.0 işlemcili daha ne olsun.

• Beğen
buket2

buket2

Üye
optimus pad gerçekten başarılı...3D kayıt yapabilme özelliği ve fiyatı ile alır götürür işi...

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
Optimus tablet oldukça başarılıymış, Lg bu son senelerde iyi işlere imza atıyor doğrusu.. İşletim sisteminin Android 3.0 honeycomb olması beni gerçekten cezbetti, tasarımıda oldukça iyi.. Kullanıp hızınada bakmak lazım tabi.. Çift çekirdek (dual core) ve çift kamerası dikkatimi çekti, çift kamera 3d kayıt yapmaya yarıyor sanırım.. Ağırlığı nasıl acaba sonucta elimizde taşicaz o kadar ağır olmaması lazım :ehe Multi tasking özelliğinide incelemek lazım hız önemli gerçekten ama çift çekirdekli sonucta hızlıdır sanırım.. Fiyatı eğer o kadar abartılı değilse alınabilir diye düşünüyorum, piyasada ipad ile karşılaştırılıyosa bişey var demektir.. Tablet almak isteyenler buna bakmadan almasın diyorum :oke:

• Beğen
caglet

caglet

Üye
8.9 Artık kücük geliyor en az 10-12 olmalı :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt