Lg nin son bombaları sl8000 serileri

Sponsorlu Bağlantılar

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
Lg nin son bombaları sl8000 serileri
merhaba arkadaşlar şu anda piyasaya lg lcd tv de yeni modelleri ile giriş yaptı.SL8000-SL8500 müthiş özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.150.000 kontrast değeri ve yanılmıyorsam 200hz özellikli ilk 32 inç lcd olarakta alanında rakipsiz duruma geçmiş bulunuyor.merak edicekler muhakkak vardır yurtdışı sitelerinde gezerken sl8000 sl8500 modelleri aynı gözükmekteydi ama bir farkla sl8500 modellerinde panelleri plazma panelleri gibi parlak olması sebebi ile sl8000 lere nazaran görüntülerdeki renk tonlamaları daha canlı ve daha keskin doğal renk tonlamalarına sahip.alacakksanız iki ürün arasında avrupada 20-30 euro fiyat oynamakta ama sanıyoumki sl 8500 sl8000 den daha iyidir.

teknolojixss

Üye
lg sl8000 serilerini inceleme şansım oldu,150.000:1 kontrastıyla çok canlı renkler,200 hz ile hareketli sahnelerde inanılmaz başarılı bir görüntü,usb girişi ile usbden divx oynatabilme ve bloototh özelliğinin olması ile bir lcd de olması gereken bütün özelliklerin var olduğunu kanıtlayan bi seri...üstelik ince slim kasasıyla çok şık bi tasarımı var,tam alınabilecek bi cihaz.....

voltonero

Üye
televizyon çok iyi butun özzellikleri barındırıyor. ben tavsiye ederim. ist.bilişimde hafta sonuna özel bir fiyat gördüm gazetede, sitesindede aynı şekilde yazıyor. bu fiyat bence bu model için kaçırılmayacak fırsat sizce?

tzt

Üye
LGnin 5000 ile 7000 modelleri arasında kalmıştım.Karar veremiyordum ki LGnin 8000 serilerini gördüm.8000 serisi LGnin 4000-5000-7000 serilerinin bütün özelliklerini kapsıyor.Usb den Divix film aynatabiliyorsun..150.000 kontrast oranıyla görüntü kalitesi harika..200HZ.Bluetooth ve slim kasasıyla şık bir tasarım..Öğrendim ki LGnin sadece bu serisinin 32' 200hz miş.32'de 200hz tv arayanlar 32SL8000 ni kaçırmayın derim.

victory_nero

victory_nero

Üye
işte ps3 oynamak için mütiş bir kontras oranı:D

xper

Üye
Wooooowwww!!! Bu cihazu ben görmemiştim.müthiş bir şeye benziyorr.bunda aksiyon filmlerini izlemek mükemmel olur eminim...en kısa zamanda tv mi değiştirmem gerek anlaşılan:)

mc__fatih

mc__fatih

Üye
2010 model cihaz bu ya piyasada deli paralara satılıyor ama istanbul bilişim bedavaya dağıtıryor yine

victory_nero

victory_nero

Üye
çok basit bu mallar yurt dışından geliyor ve yedek parçlarını bulmak biraz zor olabilir.Yani herhangi bir LG firması bu mallara kendi garantisini vermez sadece istanbul bilişim verir gerisini siz düşünün.

noumasel

Üye
bomba bir seri.şu an performans olarak lider