LG Nexus 5 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG Nexus 5 akıllı telefonun yeni görseli ortaya çıktı
Çok fazla sızıntı oldu ama bir an önce resmi tanıtım yapılsa :eller:

Google’ın LG tarafından üretilecek olan Nexus modeline dair farklı bilgiler gelmeye devam ediyor..

Google çok yakında bazı yeni donanım ürünleri ile pazarda yer almaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz senelerde bir çok akıllı telefon modeli sunan firma, her sene yeni bir akıllı telefon ile karşımıza gelirken, iddialara göre bu sene ise ekran büyüklükleri farklı iki Nexus modelini duyuracak.

Google’ın yeni Nexus modellerinden bir tanesi LG tarafından üretilecek. Geçmiş dönemde Nexus 4 ve Nexus 5 modellerinin de üretimini üstlenen ve bu konuda deneyimli olan firmanın sunacağı akıllı telefonun Nexus 5X adı ile geleceği iddia ediliyor.

Diğer taraftan daha büyük ekranlı Nexus akıllı telefon ise Huawei üzerinden gelecek. Bu yeni cihazın da çok yakında gün yüzüne çıkacağı ifade ediliyor.

Kısa bir süre önce LG Nexus 5X’in görseli ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihazın basın görseli gibi oldukça detaylı yeni bir görseli daha ortaya çıktı. Bu yeni görselde parmak izi tarayıcısı, Nexus yazısı, kamera, LED flaş ve Laser Autofocus görülmekte.

İddialara göre yeni akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Qualcomm’un altı çekirdekli işlemcili 64-bit mimaride Snapdragon 808 yonga setinden güç alan akıllı telefonda grafik işlemci ise Adreno 418 olarak yer alıyor.

3GB sistem belleği içeren akıllı telefon 16GB ya da 32GB dahili veri kapasitesi olarak satın alınabilecek. USB Type-C bağlantısı desteği yanı sıra 2.700mAh batarya içerecek olan akıllı tlefon 12.4MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile birlikte gelecek. İşletim sistemi ise Google Android Marshmallow olacak.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...efonun-yeni-gorseli-ortaya-cikti-h205194.html

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bir s6 kadar donanım yok ama tasarım süper

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Usb type-c gereksiz
Yani yüksek hızda aktarım iyidir ama Suan ki usb type-c ler sadece ters takilabilme için kullanılabiliyor
Yani hızı aynı olacak (Suan ki oneplus two da öyle micro usb 2.0 ın giriş portu
Type c ile değiştirilmiş
O kadar

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

KAYIP-ADAM

Üye
çok beğendiğimi söyleyemem tasarımı , boyutu bu sefer küçültmüşler ama ben başarılı olacağını pek sanmıyorum.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Sevmedim bu telefon iyi olmayacak gibime geldim.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Type c ye normal 2.0 şarjlar oluyor mu

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
snap 820 yetişse idi bu nexus da 820 olurdu :eller:

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Flaş ve sensörün aynı tarafta olması kötü görüntü oluşturuyor bence. G3 gibi olsaymış daha güzel durumuş. Ve yuvarlak yapsalarmış daha hoş durabilirdi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Type c ye normal 2.0 şarjlar oluyor mu
Kablosu olmuyor ama bi ucu type A olduğu için çalışır yani pc de usb 1.1 bile olsa çalışıyor

Ama type-c nin ters takılma dışında artısı yok

Orn Elinde s3 ün sarj aleti var kablosunu sök,
Ve usb 3.1 kablosunu tak şarj eder
Kablosu olmuyor ama bi ucu type A olduğu için çalışır yani pc de usb 1.1 bile olsa çalışıyor

Ama type-c nin ters takılma dışında artısı yok

0MG90

0MG90

Üye
Kamera kısmı hiç olmamış, telefonu ters koy Van dağı gibi

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Rygebin

Rygebin

Üye
tasarımı sade ve güzel olmuş . Fena değil.

0MG90

0MG90

Üye

• Beğen
Tepkiler: Buğra
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer type c ye Micro usb 2 olmuyor ise boşuna masraf

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer type c ye Micro usb 2 olmuyor ise boşuna masraf
hayır olmuyor
hatta ters takılabilmek dışında pek işe de yaramıyor pc ye takınca yine 2.0 hızlarında aktarım yapılabiliryor
yani şuanki android usb type C telefonlar sadece ucu değiştirilmiş micro usb 2.0
asıl 10Gb bit usb 3.1 hzında değiller

Üst Alt