technoshark
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beni de yazabilirsin dostum
Senide yazdım dostum.. Aramıza Hoşgeldin
Evet arkadaşlar LG Nexus 4 ümüzde olmazsa olmaz uygulamamız nelerdir ?
Nexus 4 ile çekilen videolarınızı paylaşırsanız forumun ana sayfasına yükleyebilirizYeni gelecek arkadaşlarımız görsünler diye
Hoşbulduk hocam...
- - - Eklendi - - -
Benim olmazsa olmaz uygulamalarımdan bazıları
Batery indicator
Barkod Tarayıcısı
Beautiful Widgets
Box bu bulut uygulaması lg telefonlara ömür boyu 50 GB alan veriyor
Call Meter 3G
Cam scanner
Es File
Light Maneger bildirim ışığı için çok kullanışlı ve ücretsiz
Çevrim Dışı Sözlük
El Feneri
Lig TV
Screen Off and Lock
Wallpaper Wizardrii duvar kağıdını ayarlamak için olmazsa olmazlardan
Telefonda yakınlık sensör var mı ? Varsa nerede ,
Dunyada alacagim son telefon....Arayuz berbat menuler igrenc ikonlar falan kotu.Bunun yerine Note 2 alicam bin basar buna
Telefonda yakınlık sensör var mı ? Varsa nerede ,
Yanlış anlamayın ama bu konunun başında telefon için görüntülü görüşme yok diyor gerçekten böyle mi ?
bu telefon hakkında okuduğum bir haber biraz moralimi bozdu çünkü bende bu telefona sahip olmak isteyen birçok kişiden biriydim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu bir aydır kullanıyorum ısınma sorunu yok her telefon ne kadar ısınıyorsa bu da o kadar kafanız rahat olsun önce ki telefonum s3 dü ondan fazla ısındığını görmedim(s3 ü sekiz ay kullandıktan sonra bi kaza sonucu kırıldı malesef bence bu telefonlarda buna daha çok dikkat edin)
ALLAH ALLAH ne kadar ilginç bir durum, böyle birşey şu zamana kadar yaşanmamış ama şimdi nasıl olur da ortaya çıktı. Forumlarda kullanan arkadaşlar yukarıdaki yazılan uygulamalar ile deneyebilirler mi acaba?
bu telefon hakkında okuduğum bir haber biraz moralimi bozdu çünkü bende bu telefona sahip olmak isteyen birçok kişiden biriydim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?