LG Nexus 4 Android 4.3 YÜKLEYENLER GRUBU

dostum ben her şeyi dediğin gibi yaptım ama tam yüklemenin ortasında An error ocurred diye bi hata verip toolkit başa dönüyor ne yapmalıyım?

dostum ben her şeyi dediğin gibi yaptım ama tam yüklemenin ortasında An error ocurred diye bi hata verip toolkit başa dönüyor ne yapmalıyım?
telefonu pc ye bağladıgından ve gerekli dosyaları gerekli yerlere attığından ve usb hata ayıklama modunu açtığından emin ol

- - - Eklendi - - -

telefonu pc ye bağladıgından ve gerekli dosyaları gerekli yerlere attığından ve usb hata ayıklama modunu açtığından emin ol
işte youtube link

[video=youtube;vnIkjl1C_jc]http://www.youtube.com/watch?v=vnIkjl1C_jc[/video]

BAZI ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATIYORLAR CEVAP VEREMİYORUM NEDENİ ÖZEL MESAJ KUTUNUZ DOLU KUTUNUZU SİLİN YARDIMCI OLURUM

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Özelden yazdım sana.

SADECE START YAZAN EKRANDA KALACAK OKADAR BAK VİDEOYA

- - - Eklendi - - -

ahmetxxx2 ARKADAŞIM İSTERSEN BERABER YAPALIM MÜSAİT OLUNCA SÖLE BAĞLANAYIM PC YE BERABER YAPALIM TMMM

cello32

Üye
hocam dediğiniz her şeyi yaptım tolkit telefonu görmüyo

hocam dediğiniz her şeyi yaptım tolkit telefonu görmüyo

cello32

Üye
hocam çok teşekkür ederim ..şimdi işe gidicemn 12-08 çalışıyorum..tüm dediklerinizi yaptım 4.03 indirdim tolkiti indirdim kurdum güncelledim..telefonun açma ve ses kısma tuşlarından açıyorum o menü geliyo 27 yazarak yeniliyorum tolkit kesinlikle görmüyo telefonu..hata ayıklama modunuda yaptım..dediğiniz her şeyi yaptım..olmuyo .kafayı yedim

yarın gun ıcınde gelınce bana ozelden mj atın beraber yapalım baskalarınada yardımcı oldum sızede olurummm tmmm

daha demin bir arkadaşa yardımcı oldum ve kurulumu yaptık

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Değişiklik göremedim ben pek .
Bir kamera ayarlari falan değişmiş , zamanlayici çekim gelmis .
Bir de keep diye program atmis ...

Değişiklik göremedim ben pek .
Bir kamera ayarlari falan değişmiş , zamanlayici çekim gelmis .
Bir de keep diye program atmis ...
değişiklik isteyenlere tavsiye CYANOGENMOD 10.1.2 isteyene video da hazırlar gösteririm romdaki güzellikleri

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yapar misin kardesim ?

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Tamam kardesim.Eyvallah .
Adamsin .

valevya

Üye
selimakyazi61 '
ya büyük destekleri için çok teşekkür ederim. Ben ekrandan takip ettim o işleri halletti, güvenebileceğiniz bir arkadaş. Allah razı olsun.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Videoyu istiyoruz Yunus kardeşim

telefonumda ''download mode'' diye bir bölüm cıkmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

bende LG nexus 4 cihazı var video da dediginiz gibi ses kısma ve power tuslarına basıyorum orada download modu çıkmıyo ne yapmalıyım?

bende LG nexus 4 cihazı var video da dediginiz gibi ses kısma ve power tuslarına basıyorum orada download modu çıkmıyo ne yapmalıyım?
kusura bakma görememişim yazdıklarımı şimdi gördüm sorun varsa bana özelden ulaş sana yardımcı olurum özelden mj ata tmm

birazdan CYANOGENMOD 10.1.2 ile ilgili çektiğim video yu yüklicem siteye..

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ayri bir konu acabilirsin kardesim .