Lg nasıl bu kadar dandik telefon yapabiliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
Soru açık.Nasıl bu kadar dandik telefon yapmayı beceriyor?LG optimus black kullanıyorum ve kulaklığı 3 ay içinde kırıldı.Daha baştan itibaren açılırken kasıyor.2 saat hafıza kartını hazırlıyor.telefon'u uçak moduna aldıktan sonra açınca birisi aradı diye bildirim vs. gelmiyor.Şebeke çekmiyor diye mesajlar gelmiyor vs.Kasma sorunu olmasa 10 numara fakat ikidebir free memory'e basmaktan bıktım artık.Hemen düşüyor.

Orjinal rom mu kullanıyorsunuz ?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Evet.Bana rom önerebilirmisiniz? Rehber tarzında.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Ne yapalım sağlık olsun LG telefon yapmaya başladı ama hala daha gelişmekte...

oylum61

Üye
Arkadaşlar telefonun sorunsuz çalışması için güncellemesini netten değil servisten yaptırın... Netteki sürümü sorun çıkartabiliyor...

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Kötü olabilir ama fiyatıda o kadar ben htc ve samsung öneriyorum sorunsuz telefonlar benim htc telefonum vardı çok güzeldi apple 4s takas ettim halen pişmanım!

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alma şansım var fakat para da harcamak saçma geliyor :) Ne almalı?

technoshark

technoshark

Üye
Yeni telefon alma şansım var fakat para da harcamak saçma geliyor :) Ne almalı?

900 Tl ye kadar limitin var ise kesinlikle Optimus L7 alabilirsin, yada biraz daha üzerine koyarak optimus 3D max (:

cukuleaks

Üye
Lg bana göre şuan bile dandik malzeme açısından. Ama son çıkartılan diğer akıllı telefonlar için birşey söyleyemem. Çünkü en dandik bildiğimiz samsung bile (e250 ve i900 sürgülü telefonları örnek veriyorum) şuanda nasıl telefonlar çıkartıyor...

technoshark

technoshark

Üye
lg sağlamlık bakımından gerçekten sağlam vede kaliteli ürünler çıkartıyor bana göre sadece güncelleme konusunda birazcık sorunları mevcut hepsi o :(

cukuleaks

Üye
lg sağlamlık bakımından gerçekten sağlam vede kaliteli ürünler çıkartıyor bana göre sadece güncelleme konusunda birazcık sorunları mevcut hepsi o :(
Bence sağlam değil abi. Tabi herkesin görüşü farklı (h)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess

oylum61

Üye
Lg nin yeni telefonları gayet ele oturuşlu kaliteli malzemeden ben 3d kullanıyorum vede çok memnunum sadece güncellemeler geç çıkıyor o da sorunsuz olması ve lg nin bütün yazılım elemanları yeni değiştirdiğinden kaynaklanıyor..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
abandonware

abandonware

Üye
olum lg mobil de daha yeni bi firma az sabredin birkaç yıl bekleyin biraz bi tecrübelensinler...

SouLW3

SouLW3

Üye
Aynen .D Iphone Almak varken LG niye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt