LG L5 Şebeke Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
LG L5 Şebeke Hatası
Dün telefonuma V20A root kdz'sini yükledim yüklemeden sonra telefonum gayet hoştu iki saat kadar sonra telefonun şebekesi kendiliğinden gitti ve dahada gelmedi başka hat takıyorum yinede çekmiyor bunun çözümünü bilen arkadaşımız varsa bi yardım edebilirmi yeni

not: kdz yüklemeyi denedim ama yine sonuç hüsran
not:bazıları imei silinmiş diyor ama benim imei 'de görünüyor sadece hattım çekmiyor

MERT27M

MERT27M

Üye
kurulumu yaptiktan sonra 2 saat calisti ise sorun yazilimsal degildir. buna tam emin olmak icin sebekeyi manuel modda aratip bulup bulmadigini kontrol etmendir.eger sebeke buluyor baglanti yapmiyorsa ve b.gibi . sonucu yazarsan daha detayli yardimci olabilirim

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
şebekeyi arattım dediğin gibi aklıma ne geldiyse yaptım telefonu tekrar formatladım tomatik ve manuel olarak arattım ama hata verdi telefon yan hiç hatta şebekeyi görmüyor

- - - Eklendi - - -

galaxy s3 için böyle sorunlara uygulamak için bi apk yapmış arıza nickli bir arkadaşımız ama benim telefonum Lg L5 olduğu için uygulayamıyorum cwm'den yüklemek içinde bir dosya hazırlamış onuda denedim ama onuda kabul etmedi.

enver_techno

enver_techno

Üye
onun çözümünü burada bulman çok zor
en iyisi onu servise ver kardeş

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
öyle düşünüyorum ama bir defa verdim 3 hata ayrı kaldım acaip canım sıkıldı sanki bütün iltişimimi kaybettim :D

enver_techno

enver_techno

Üye
öyle düşünüyorum ama bir defa verdim 3 hata ayrı kaldım acaip canım sıkıldı sanki bütün iltişimimi kaybettim :D

Mecbur sıkacaksın dişini :) 3.göndermeden sonra yenisini veriyorlar işin ucunda o da var ;)

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
hiiammmm gelince tekrar mı bozsam :D

bnerdem

bnerdem

Üye
v20c kdz si cikti onu dene oyle ver derim ben;)

bnerdem

bnerdem

Üye
610 icindi o sanirim :) bende 610 kullaniyorum ama oyle bir sorun olmadi :)

bnerdem

bnerdem

Üye
son durum nedir halledebildiniz mi?

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
V20 C yi yükledim değişen bişey olmadı hala şebeke yok şimdi V20 D çıkarmışlar onuda denicem :D

denizci35

denizci35

Üye
imeini telefon pilinin ordan ve *#06# yaptığında aynısı çıkacak mı ; çıkarsa internetten kontrol et bakalım internet ne diyecek

cevdet sunay

Üye
    Konu Sahibi
aynısı çıkıyor denedim daha önce anakart yandığı için servise gönderdim geldiğinden anakart ile birlikte telefonun imei numarasınında değiştiği yazıyordu bide o pilin altındaki bölmeyi değiştirmişler yani pilin altındaki numarayla birebir aynı herkes efs filan diyor ama bunu nasıl düzelticem bilmiyorum
bide Galaxy S3 için Arıza07 diye bi arkadaş yapmış bu sorunu düzeltmiş bizim telefona uygulamak sıkıntı aynısının bi benzeri bizim telefonlarada uygulansa süper olur.

fikretby

Üye
Bendede 970 var ve şebeke sorunu bende kendi kendine olustu.
ben cihazı yurtdışından getirdim, kaydını yaptırdım ama kayıttan 2 ay sonra şebeke gitti, internetden kontrol ettim cihaz hala kayıtlı görünüyor, telekominikasyonu arayıp sordum, herhangi bir kayıt problemi görünmediğini söylediler, telefonu birkaç yere götürdüm bazıları donanım arızası dedi bazıları yazilim ama hiçbiri yaparım demedi!

bu konuda bana bir taksiyeniz varmı?
şimdiden teşekkürler

Üst Alt