bence Lg aksesuar bayisi açmak şart ya bende çok beğendimmSüper ya, hakkikaten neden bunlar yok acepYurt dışından sipariş versek burada iyi iş yaparız
![]()
iyi iş yaparız valla

@guz1sc nereden buldun bunlarıeski teyp kasedi şeklinde çok hoşmuş
![]()
)
evet o teyp kasedi çok hoş bende çok beğendim onları bulmak güzel de iştee türkiyede yok sanırım bunlar 
iyi fikirrrGetirelim bizgittigidiyorda satarız bunları
ayıpsın. Millet kapak arayıp duruyor
![]()
keşke ya 

hakkaten ya 21 şubat yayınlanma tarihli bir çok kapak var![]()
heralde okudular

kamerası çok kötülendi telefonun yüzümü kırparak şunuda atayım size ekstra olaraaakkkk
arkadaşlar instagramdan bulduklarımı da aldım küçük ama idare edin ben çok beğendimmm
işte böyle arkadaşlarrrkamerası çok kötülendi telefonun yüzümü kırparak şunuda atayım size ekstra olaraaakkkk
idare edin artıkkk![]()
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kötülendi demişsin ama gözün güzel çıkmış 
optimus L5 için kılıf arayışı devam ediyor anlaşılankötülendi demişsin ama gözün güzel çıkmış
![]()
evet çok kötülendi hani insanın işini görüyor görende e250 sancak ya
neyse evet yani kılıfa devam ya
izmirdeyim ya alsancağa gittim dükkanda lg de yazıyordu girdim adam lg kullaqnıcı arttı kılıflar gelicek dedi
bakıcaz olmadı netten

kılıfa devammmm![]()
evet çok kötülendi hani insanın işini görüyor görende e250 sancak ya
![]()
neyse evet yani kılıfa devam ya
izmirdeyim ya alsancağa gittim dükkanda lg de yazıyordu girdim adam lg kullaqnıcı arttı kılıflar gelicek dedi
![]()
bakıcaz olmadı netten
![]()
![]()
gelir yakında kılıfların. Epey zaman oldu İzmir'e gelmeyeli 
hadi iyisin o zamangelir yakında kılıfların. Epey zaman oldu İzmir'e gelmeyeli
![]()
inşallah gelirrr ee gel tabii
ya bide bu l5e gre instagram kılıf gördüm amaaa yoooookkkkk

eminim bıraktığın gibidir bi değişiklik yok yani![]()
inşallah gelirrr ee gel tabii
![]()
ya bide bu l5e gre instagram kılıf gördüm amaaa yoooookkkkk
![]()
![]()
![]()
![]()
Aslında bu tip ürünler en çok çin sitelerinde var oralardan almak lazım gelip gelmeyeceği biraz muamma olsa da bazı ürünleri getiren arkadaşlar var.
zor olmaz mııı ya 
doğru diyorsunda güvenip almakta meselee zaten 2-3 site var alışveriş yaptığım onlarda artık bilinen tanınan siteler getirenler var mı![]()
zor olmaz mııı ya
![]()

biraz sıkıntılı ama geliyor bir kılıfın parası neki 10 ₺ 20 ₺ beğenince gelmese bile en fazla yirmi ₺ kaybederim deyip alıyor insanlar![]()

bana kalsa bende alirim inan da alisveris yaparken kredi karti kullaniyoruz sanirim internet alisverisi icin o da sıkıntılı bende kart yok babamda almiyoorr![]()

Sağlık olsun kendi kartın olunca daha güzelini alırsın![]()