LG ks360 almayı planlıyorum... görüşleriniz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
LG ks360 almayı planlıyorum... görüşleriniz!!!
LG ks360 alıcamda iyi kötü yönlerini ses kalitesi kullanırlığı bunlar hakkında bilgi ve bu telefon için oyun ve programlarınız varsa lütfen buraya ekleyeblirmisnz??????????????:bilmm:ehe:ehe

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
lg c2500 kullandım 4 sene lg cok sağlam ses kalitesi çok iyi değil ama klavye süper ama param var diyosan gw525 i oneririm

tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
artık aldım fakat şimdi yan ekran falan oluo bunlar çin oyunlar bliosan paylaşablirmisn

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
oyun bulursam paylaşırım

ececuuu

ececuuu

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum... ama hakkında merak ettiğim birkaç şey var :
1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve haytımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...
sizin hoşunuza gitmeyen özlellikleri varmı :D ?

ececuuu

ececuuu

Üye
:S cevap yok ...

ersinaslan

Üye
Arkadaslar Bence Ks360 Yerine Samsung B3410 Yada B5310 CorbyPRO Almanızı Tavsiye Ederim Bu Cihazlar Hem Dokunmatik Hem Klavyeli 3G Turunden Özellik İstersenizde Pro Yu Tavsiye Ederim Zaten Ks 360 In Su Anki Hafıza Kartlarında Sorun Var Messenger Programını Yukleyemıyorsunuz

k3mall

Üye
alma kardeşim bn kullanıyorum memnun diilim oyun tema yok ... ses dersen rezalet.. donuo zaten alma ;)

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
alakası yok

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
arkadaşlar bu telefon dokunmatik ekranmı eğer öyleyse bende almayı düşünüyorum birde hareket sensörü varmı ?

junuz

Üye
evet dokunmatik,hareket sensoru yok.
ama dokunmatık degıl sadece belllı kısımlarda
dokunmatık ıstıyosan bı ust modelı cıktı ama turkıyeye ne zaman gelır bılemem : LG KS365 her seyı aynı bı tek bu dokunmatık.

soulldemon35

Üye
aman sakın arkadaşlar sakınn almayın yapmayın böyle hata ben 3 ay önce aldım o kadar pişmanım ki anlatamam size tlefonun genel sorunlarını yazıyım almak isteyen alsın yinede. ben en azından uyaruyorum

1-o-k-l-m harfleri aynı zamanda ok tusuu görevini gördükleri için msj sırasında bu bu tuşlara basıldıgın harfleri öne arkaya üste atıp harflerin yerini karışırıyoor. (en ciddi problem) yani hızlı msj yazarım diip almak isteyenler aldanmasın.
2- telefon saç baş yoldurma derecesinde bi yavşlık sergiliyor ve sık sık donmalar yaşanıyor.
3-kızak tek elle sert kapatılırsa telefon kendiliğinden kapanıyor.
4- ve bu arızaların hepsini kendi telim dahil 3 ayrı lg ks 360 ta da denedim ve hepsinde standart arızalar.

benden uyarması arkadaşlar gerisi size kalmış bence paranızı sokağa atmayın lg bu telefonun arızalı oldugunu bile bile piyasada bırakıyor ve hiç bir müşteri temsilcisi sorularıma cvp veremiyor telefonu kapatıyorlar belki 10 unu üstünde aramışımdır ama sonuç yok maillerime hiç bir şekilde cvp gelmiyor. ama dedim ya karar sizin arkadaşlar.

bu arada almak isteyen olursa elimde 3 aylık ks 360 var daha 21 ay garantisi var uygun bişeye veririm illa alcam dienlere :)

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadas ben 1.5 yıldır kullanıyorum menüde felan dokunmatik değil fakat sadce arama için bi tuş var ona basınca numaralar gözüküyo orası dokunmatik sadece arkadas güzel telefon sağlam ama tema ve oyun çok deil bu fiyata daha iyi telefon bulmaya çalış hareket sensörü de yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadas ben örneğin teledonumu degistircem

mburak12345

Üye
işlemci düşük
3d java oyun desteklemiyor ve çok geç kuruyor oyunları
mesaj yazarken kasıyor 1100 da daha rahat yazarsın hızlı yazınca klavye sapıtıyor
dokunmatik değil
az sesi çıkıyor
orjinal kulaklıkları dandik ses veriyor
şarjı az gidiyor batarya sorun çıkarabiliyor
bataryadan kaynaklı kendiliğinden kapanabiliyor
.
.
.

corchy

corchy

Üye
bu telefon dokunmatık deıl sadece numara gırerken dokumatık oluo sonrası manuel ve klavyesı ıse gercektem cok guzel ve kullanımı cok basıt ve guzel ben senın yerınde olayım beklemeden alırım kardes

Dexter7

Dexter7

Üye
Yha Bi Samsung Demissiniz Gidionuz :D gw525 Alırsan Daha ii Olur

corchy

corchy

Üye
telefon mukemmel arkadasım sesıde mukemmel seklıde ama su warkı alıcaksan temız kullanıcan ve ben sarj olayında sorunlar yasıorm sarja takıorm sadece ısıgı yanıo sarj olup olmadıgını bılmıorm ama sadece ısıgı yanıo ıns oluodur :D alıcaksan al

junuz

Üye
tavsiye etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt