aman sakın arkadaşlar sakınn almayın yapmayın böyle hata ben 3 ay önce aldım o kadar pişmanım ki anlatamam size tlefonun genel sorunlarını yazıyım almak isteyen alsın yinede. ben en azından uyaruyorum
1-o-k-l-m harfleri aynı zamanda ok tusuu görevini gördükleri için msj sırasında bu bu tuşlara basıldıgın harfleri öne arkaya üste atıp harflerin yerini karışırıyoor. (en ciddi problem) yani hızlı msj yazarım diip almak isteyenler aldanmasın.
2- telefon saç baş yoldurma derecesinde bi yavşlık sergiliyor ve sık sık donmalar yaşanıyor.
3-kızak tek elle sert kapatılırsa telefon kendiliğinden kapanıyor.
4- ve bu arızaların hepsini kendi telim dahil 3 ayrı lg ks 360 ta da denedim ve hepsinde standart arızalar.
benden uyarması arkadaşlar gerisi size kalmış bence paranızı sokağa atmayın lg bu telefonun arızalı oldugunu bile bile piyasada bırakıyor ve hiç bir müşteri temsilcisi sorularıma cvp veremiyor telefonu kapatıyorlar belki 10 unu üstünde aramışımdır ama sonuç yok maillerime hiç bir şekilde cvp gelmiyor. ama dedim ya karar sizin arkadaşlar.
bu arada almak isteyen olursa elimde 3 aylık ks 360 var daha 21 ay garantisi var uygun bişeye veririm illa alcam dienlere