teşekkürler.. tema yüklemeden telefonun kendi özelliklerinden menünün siyah rengini değiştirme imkanımız yok mu ?
elifcim bu ay telefon almaya karar verdim ve en ideali benim için buydu dün eve geldi telefon kullanmaya başladım ^^ cevaplara geçim.
1-) Mesaj yazmak için dijital tuşlar çıkıyo çoğu telefon gibi, telefonun dokunmatiği çok hassas, bu mesaj içinde geçerli çok rahat şekilde yazılıyor, yazamıyanlar içinse telefonu yatay çevirdğin zaman q klavye çıkıyor karşına, bunu da yazamıyanlar için bi seçenek daha var, ayarları yaptıktan sonra mesaj sayfasına tuş yerine boş ekran çıkıyor buraya ister elinle ister tel'in kalemiyle harfi kendin yazıyorsun telefn bunu algılıyor.
2-) Ses kalitesi çok iyi, sesi yüksek yaptığım zaman cızırtı almıyorum, normal bi telefon olmasına rağmen sanki müzik telefonuymuş gibi ses çıkarıyor, bugün minibüs'de tel çaldığı zaman herkes bana baktı
ses seviyesi cok güsel yani
3-) Çok fazla kurcalamadım ama 2 tane tema var telefonda, ikisde siyah olması lazım, ama internetten htc'den tut iphone kadar temaları var renkleride farklı hepsinin, el ile yükleyebilirsin
4-) Bunun için bişe diyemiyeceğim çünkü teli dün kullanmaya başladım.
5-) Almadan önce çoğu kişiye sordum lg'yi tercih ediyolar, fakat çoğu tanıdığm bayanda samsung var :P