LG KP500 ile ilgili bir kaç soruu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elifnur948

elifnur948

Üye
    Konu Sahibi
LG KP500 ile ilgili bir kaç soruu ??
Arkadaşlar aranızda lg kp500 kullananlar vardır mutlaka... Onlara bu telefon ile ilgili birkaç sorum olucak:

1-)mesaj yazmak ve göndermek rahat mı ?
2-)ses kalitesi nasıl ?
3-)internette videolarına baktığım kadarıyla menü rengi siyah. bunu değiştirme gibi bi şansımız var mı ? mesela beyaza...
4-)telefon dayanıklı mı?
5-) samsung starla aynı özelliklere sahip.. sizce hangisi seçilmeli?

şimdiden teşekkürler :) acil cevaplarınızı bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

kimsenin bu konuda bilgisi yok mu ?

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

beyko5

beyko5

Üye
4 4lük telefon.tema yükleyebilirsen olur..telefon dayanıklı.

elifnur948

elifnur948

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.. tema yüklemeden telefonun kendi özelliklerinden menünün siyah rengini değiştirme imkanımız yok mu ?

darkbarut

Üye
teşekkürler.. tema yüklemeden telefonun kendi özelliklerinden menünün siyah rengini değiştirme imkanımız yok mu ?

elifcim bu ay telefon almaya karar verdim ve en ideali benim için buydu dün eve geldi telefon kullanmaya başladım ^^ cevaplara geçim.

1-) Mesaj yazmak için dijital tuşlar çıkıyo çoğu telefon gibi, telefonun dokunmatiği çok hassas, bu mesaj içinde geçerli çok rahat şekilde yazılıyor, yazamıyanlar içinse telefonu yatay çevirdğin zaman q klavye çıkıyor karşına, bunu da yazamıyanlar için bi seçenek daha var, ayarları yaptıktan sonra mesaj sayfasına tuş yerine boş ekran çıkıyor buraya ister elinle ister tel'in kalemiyle harfi kendin yazıyorsun telefn bunu algılıyor.

2-) Ses kalitesi çok iyi, sesi yüksek yaptığım zaman cızırtı almıyorum, normal bi telefon olmasına rağmen sanki müzik telefonuymuş gibi ses çıkarıyor, bugün minibüs'de tel çaldığı zaman herkes bana baktı :D ses seviyesi cok güsel yani :)

3-) Çok fazla kurcalamadım ama 2 tane tema var telefonda, ikisde siyah olması lazım, ama internetten htc'den tut iphone kadar temaları var renkleride farklı hepsinin, el ile yükleyebilirsin :)

4-) Bunun için bişe diyemiyeceğim çünkü teli dün kullanmaya başladım.

5-) Almadan önce çoğu kişiye sordum lg'yi tercih ediyolar, fakat çoğu tanıdığm bayanda samsung var :P

elifnur948

elifnur948

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler telefonu aldım gerçekten anlattığınız gibi :)

M3L!H

M3L!H

Üye
çok teşekkürler telefonu aldım gerçekten anlattığınız gibi :)
Maalesef Menü rengini değiştiremezsiniz. Sadece yazılım attığınızda o yazılımın menü rengi farklıysa olabilir..

velenkolik

Üye
LG KP500 ün ses şifresini bilen var mı

technoblue

technoblue

Üye
@velenkolik lg nin şu andaki telefonlarına göre ses seviyesi biraz düşük ama pek farkedilmiyor. müzikleri gayet net dinleyebiliyorsun. dediğim gibi sadece seviyesi biraz düşük.

61semih

61semih

Üye
hayırlı olsun:pro:

technoshark

technoshark

Üye
elifnur arkadaş almış ve gayet başarılı demiş.. boşa dememiştir ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
hayırlı olsun.. gule gule kullan

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hayırlı olsun:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

volkannnnnnnn

Üye
mrb arkadaşlar lg kp500 cep telefonum var ama sorun yaşıyorum ... sorunum şöyle : telefon çektiği halde attığım msj ları beklemeye alıyor beni arayanlar ulaşamıyorlar msj atamıytorum b, msj için kırk dk uğraştığımı bilirim :D lütfen yardım edin çok önemli kızla ayrılma noktasına geldik yaw

technoshark

technoshark

Üye
Öyle birşey bendede oluyor fakat durum şu ki mesaj kutun dolu olursa sana hangi telefonda olursan ol msj gelmez :) 50 dakıka değil 1 hafta beklersin :) kutunu sil :D

volkannnnnnnn

Üye
yok kardeşim boş zaten msj kutusu hiç bir sorun gözüknüyo ama bi türlü anlamadım ben telefonun sinyali ama arama yapmıyo ve msj atmıyo beklemeye alıyo çok uğraşıorum bi msj atmak için ama konuşmak hak getire neredeyse imkansız

technoshark

technoshark

Üye
Bir şeyler yüklediysen belki ters etki olmuş olabilir :S olasılık olarak söyledim.. bence sen fabrika ayarlarına geri dön !

Ocean258

Ocean258

Üye
Fabrika ayarlarına geri dön.. düzelecektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt