Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG KP500 cokie 2 güzel yarış oyunu
Sponsorlu Bağlantılar
fodder
Üye
Konu Sahibi
LG KP500 cokie 2 güzel yarış oyunu
GTRacing_MotorAcademy
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Frrarri GTRacing Evolution
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cort-x5
Üye
çok güzel oyunlar kardeş. birde hareket sensörlülerini bulsan varya tam kıyak olur ya mesela loco roco var kp500 için olanı var mıdır:d
fodder
Üye
Konu Sahibi
akarım kardes hareket sensörlü tmmdır))
LjQman
Üye
teşekkürler emeğine sağlık
M3L!H
Üye
Teşekkür ederim
umut96
Üye
yha arkadaşlar şu ekranda çıkan şeyler varya (takvim vs..) bunları ekrandan nasıl kaldırıyoruz????
LÜTFEN YARDIM.
utuk12
Üye
bu hareket sensörleri ayarları nasıl yapılıyo kardeş bi anlatsana ...bu arada oyunu indirdim emeğine sağlık teşekkürler... :türkiye:
tr41emre
Üye
hareket sensörü dedigin touch oynanıo dokumatikle bende zanneddim tel saga yatırıp ole gıdıo fln iphone ole sanıyorsam telefonu saga goturunce arabada saga gidiyor ? eger bundada boyle ozellik varsa ne mutlu bize varsa koymayı unutma!
--------------- Ekleme ---------------
bide kp500 uygulamaları sunarmısınız.
çakıltaşı63
Üye
yhhaaa arkadaşlar ben indiremedim nası olcak bu işş
mustang211
Üye
eline sağlık arkadaşım
LunteR2
Üye
Sensörlü bulursan paylaş lütfen çok acil :d
kuki nusret
Üye
masa üstüne gelen sıklaştırılmış klasörü direk telefonamı atı yoruz nasıl yapıcaz LG KP500 cokie için cevabı bilen varsa lütfen söyleye bilirmi
Hareket Sensorsuz Oyunlar Touch Seklinde Oynanılıyor!
AmonyumslfaT
Üye
Arkadaşlar aslında kp500 için hareket sensörlü oyunlar var ama önce telefonu pc nize bağlayıp benim anlamadığım baya karışık bir işlemle lg pc suite den flash programını yüklemeniz sonra flash ayarlarını yapmanız gerekiyor ayrıca hareket sensörüne 1809#*500# tuşlayarak device test e girip ardından en aşağıdaki motion sensor bölümüne girip baka bilirsiniz