asaf_asaf Üye Hocam.bu duvar kağıtlarını tam ekran koyabilir miyiz? yoksa bunun için özel bir çaba sarf etmemiz mi gerekiyor.nasıl koyabiliriz?tam ekran
Hocam.bu duvar kağıtlarını tam ekran koyabilir miyiz? yoksa bunun için özel bir çaba sarf etmemiz mi gerekiyor.nasıl koyabiliriz?tam ekran
alialp9502 Üye Konu Sahibi görüntüyü açtıktan sonra seçeneklere gir oradan duvar kağıdı yap --------------- Ekleme --------------- H.GIDENLER' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
görüntüyü açtıktan sonra seçeneklere gir oradan duvar kağıdı yap --------------- Ekleme --------------- H.GIDENLER' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
alialp9502 Üye Konu Sahibi 'Genç' Alıntı: Sağol link kırık ama siteye yüklenen resimlerde Güzel İşime yarar... Genişletmek için tıkla ... zaten siteye eklendi rar dosyası olarak oradan indirebilirsin buroplus' Alıntı: Paylaşım için arkadaş Genişletmek için tıkla ... rica ederim
'Genç' Alıntı: Sağol link kırık ama siteye yüklenen resimlerde Güzel İşime yarar... Genişletmek için tıkla ... zaten siteye eklendi rar dosyası olarak oradan indirebilirsin buroplus' Alıntı: Paylaşım için arkadaş Genişletmek için tıkla ... rica ederim
nakres_38 Üye lg kp 500 telefonları çöken arkadaşlar.. genelde theme yüklerken çöken arkadaşlar. çöküş sebebi önemli deil. size yardımcı olurum kesin çözüm. bakın heryere yazıyorum bana ulaşın telefonunuzu yaparım. msn nakres_x_38@hotmail.com
lg kp 500 telefonları çöken arkadaşlar.. genelde theme yüklerken çöken arkadaşlar. çöküş sebebi önemli deil. size yardımcı olurum kesin çözüm. bakın heryere yazıyorum bana ulaşın telefonunuzu yaparım. msn nakres_x_38@hotmail.com