Lg Km900 Arena

Sponsorlu Bağlantılar

teostatik

teostatik

Üye
    Konu Sahibi
Lg Km900 Arena
yaw ben bu telefondan aldım çokta memnunum fakat uygulama veya oyun bulmakta zorlanıyorum biraz da olsa yardım eden olursa çok sevinirim:oke:

• Beğen
Tepkiler: omertokmak

suzbah

suzbah

Üye
ben de n95 den arena`ya gecis yaptim, uygulama yonunden biraz sIkIntIlI ama epey oyun var, bir kac uygulama yuklemek istersen; cepten internete gir ve mini.opera.com (opera icin) adresine git, google harita programi icin m.google.com/maps , snaptu adli uygulama icin m.snaptu.com, msn,yahoo,icq gibi uygulamalar icin get.ebuddy.com , dedigim gibi cepten gir bu adreslere ve adimlari takip ederek telefonuna indir, oyunlar icin elimde paket halinde var ama su an yuklemiyorum, umarim yardimci olabilmisimdir, daha cok arena ci gormek ve paylasimlar yapmak dilegi ile...

demircan10

Üye
oyun linkini bna atablrmsn kardşm

selamnaber2

Üye
benimde arenam var ve oyun yüklemekte zorlanıyorum iphone gibi sensivatörlü oyun varmı acaba? yada iphone oyunları buna olurmu bilen varsa sölesin lütfen...?

turgutbusra

turgutbusra

Üye
benimde arenam var ve oyun yüklemekte zorlanıyorum iphone gibi sensivatörlü oyun varmı acaba? yada iphone oyunları buna olurmu bilen varsa sölesin lütfen...?)))

arkadaşım getjar sitesine gir istediğin kadar uygulama ve oyun indirebilirsin arena için mobileheart.com da da istediğin kadar ouyn ve uygulama indirebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

bana km900 arena için flashplayer lazım varsa bilen [email protected] dan bana ulasabilir tşk

nemesis-83

Üye
arenayı tavsiye edermisiniz 5530la arena arasında kaldım sizce hangisi.yardım lütfen :))

intik

Üye
mrb suzbah bende arena aldım ama hala oyun yukleyemedim bana biraz yardım eder misin bu konuda

asilord007

asilord007

Üye
file:///D:/Programlar/Km%20900%20Arena/Games_KM900_Arena/TexasHoldEmPoker(Touch).jar

ben 100 mb lık biraz oyun buldum ama adresi işini görür yükleyene teşekkürler....

pozitifx

Üye
LG arena için flash player yüklemem gerekiyor yardımcı olabilecek varmı acaba ?

cezainca

Üye
LG KM 900 ÜRÜN iNCELEMESİ

harem!

Üye
teşekkurler

burakgozunke

Üye
oyun yüklemek isteyen lgmobile adresinden yükleyebilir

kodadıozan

Üye
LG KM900 Arena İçin oyunlar buyrun

lgkm900

Üye
bnde arena sahibiyim ve facebooktakı videoları izleyemiyorum flashplayer 'ı turkcell bayıgınden mı yukletiyoruz acaba ?:hmmm

conywayt

Üye
bende lg arena sahibiyim artık. interente wifi üzerinden girip mi yükleme yapıcaz onu anlayamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt