LG KM900 Arena Oyunlarına İhtiyacım Var

Sponsorlu Bağlantılar

teostatik

teostatik

Üye
    Konu Sahibi
LG KM900 Arena Oyunlarına İhtiyacım Var
Başlıktanda Anlayabileceğiniz Gibi Arkadaşlar Oyun İstiyorum

Dokunmti,480x800 çözünürlük,Hareket Sensörü Var

Hiç Bi Sitede Bulamadım Umarım Sizde Bulabilirim
:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: pascalmuzo

ishakdagdagan

ishakdagdagan

Üye
Aynen benimde ihtiyacım var yok mu Lg Arena için java destekli oyun paylaşacak ?

M3L!H

M3L!H

Üye
Benim size tavsiyem google'ye direk km900 oyunları vs. diye yazmayın. 480x800 çözünürlük'te başka bir telefon varsa onun oyunlarına bakın. Çünkü km900 Arena daha yeni çıktı. Zamanın da Samsung S5233 içinde böyle olmuştu. i900 omnia'nın oyunlarını almıştık :) sizde öyle yapın. Benzer bir telefon bulun onun oyunlarını yükleyin...

teostatik

teostatik

Üye
    Konu Sahibi
mantıklı ama işte ben ona göre ku990 oyunlarına baktım onlardada d-pad li güzel olmuo yani tam ekran olup ta dokunmatik olsa çok iyi olurdu :S

cemkur

Üye
bu telefona oyun platformu yönünden benzer başka hangi telefon var

atabak21

Üye
bende de var aynı telefon. samsung jet buna benzer ama tam ekran olmuyor altta biraz boşluk kalıyor. ona da katlanılır. ha bu arada 800x480 diye aramayın bu telefonun java desteteği 400x240 civarında

ooenderoo

Üye
selam arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

bende 90 a yakin lg arena oyun var.. [email protected] bana ulasin sizinle paylasayim

--------------- Ekleme ---------------

aslinda bu sitede de sizinle paylasabilirim oyunlari ama nasil ekleyecegimi bilmiyorum siteye,bilen birileri varsa bana yardimci olsun bende size oyunlari göndereyim..

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ya buyrun arkadaşlar kendinizi okadar yormayın 1000 i geçik oyun var bu sitede km900 için:

yardımcı olduysam ne mutlu bana :D:D

teostatik

teostatik

Üye
    Konu Sahibi
saol

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
Arkadaşlar hareket sensörlü sadece m-toy oyunlarını çalıştırır km900 bendede var n97 mini labirent gibi oyunları çalıştırmaz 240x300 pes 2010 u indirin atın telefona çalıştırın oynayın altta bi yer çıkıyor navigasyon ve num tuşları onlarya oynayın 480x800 s60 çok zor bulursunuz

delta87

Üye
süpersin ya :))

by_deltacino

Üye
teşekkür arkadaşım

Üst Alt