LG KM900 alayimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hameln

Üye
    Konu Sahibi
LG KM900 alayimmi ?
baslikta da belirttigim gibi LG KM 900 modelini almayi düsünüyorum ,bu isi anlayan bilen arkadaslarin fikirlerini almak ona göre karar vermek istedim yardimlariniz ve yorumlariniza simdiden tesekkürler.

fs_saglam

Üye
Onun yerine SAMSUNG S8003 Jet al daha iyi.
bu senin tel

bu da samsung

karar senin bence samsung

onbasiii

Üye
Yok be kardeşim ne samsung u lg harika
tek sorun sarj olabilir 4-5 gün değil 3 günde bir sarj edeceksin o kadar
her şeyiyle mükemmel bi tel

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
duyduğuma göre 3 boyutlu imiş..

ishakdagdagan

ishakdagdagan

Üye
Evet tavsiye ederim... Almak isteyenlere ankara içi satabilirim 15 gün kullanılmış sıfırdan farksız hiç çiziği yok, kutusu ve tüm parçaları tam. 700 liraya veriyorum pazarlık da yapılabilir dokunmatik telefonlara ilgim olmadığı için satıyorum bana da hediye geldi... :)

bizbo

bizbo

Üye
lg arenayi yaklasik bir haftadir kullaniyorum----- güzel telefon, hafizasi cok (8gb).... dokunmatik ekrani bir kalemle de kullanila bilse daha güzel olurdu ama olmuyor.

parmak isisina cevap veriyor.

cogu zaman yanlis yere tiklaniyor eger parmaklariniz normal büyüklükteyse.... ama elleriniz kücükse sanirim daha iyi kullanilir.

hic bir adam akkilli oyun veya program yok!!! eger varsa güzel calismiyor, yavas calisiyor, hic kullanisli olmuyor.

internete wlan ile baglanabilmesi güzel bisey ama hic güzel sörf yapilmiyor!!!! her actigin sayfayi önce zoomlamak gerekiyorki bisey okuyabilesin... yani msn kullanmak bile bir cile!!!
veya bisey okumak isterseniz....

yapabileceginiz tüm ayarlar kisitli!!! örn. favoriler...

WIDGED ler var--- vistadaki mini uygulamalara benzeyen bir kac tane--- yeni yüklemek istersen unut...öyle bir imkan yok.

e-mail lerinizi telefonun kendisine ayarladiktan sonra her baktiginizda kontür yigiyor....
wlan olsa bile onu email icin kullanmiyor.

veya browser üserinden bakacaksiniz epostaya..

yani telefon güzel gözüksün bide müzik dinlemek icin bol hafizasi olsun bana oyun, program lazim degil diyorsaniz tawsiye ederim.

ha bide en cok begendigim özelligi müziklerinizi ukw transmitter ile radyodan dinleyebilirsiniz. yani telefon müzigi kisa frekans üzerinden 1m yakinlikdaki radyoya gönderir.

dogublood

Üye
Hocam alma şarjı 1 gün gidiyor kendi kendine açılıp kapanıyor.donma yapıyor...ama kamerası süper,mp3'ü ipod touch kadar iii

Simdilik

Simdilik

Üye
km900 bende var... ben de dokunmatik kullanamıyorum... almak isteyen arkadaşlar varsa telefonumu inceleyebilirler...
2 adet kullanıcı arayüzünden birisi 3 boyutlu... wifi şu bu var... dahili 7.5 gb oyun indirmek sadece sitesinden mümkün... o da sanırım ayda bir... telefonumun fiyatı 550... şarj alet ve telefon... kulaklık 3.5 mm bildiğimiz walkman kulaklığı... ayrıca samsung'a para vermem... kolaylıklar dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt