LG KG290 Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

sergen48

Üye
    Konu Sahibi
LG KG290 Oyunları
abi sitede bir çin malıdır bide nokia n73 dür gidiyor başka telefonlara yer verilmiyor.
lütfen LG KG290 oyunları var mı söyleyin hafıza kartına attım çalışmadı 128X160 oyunlar neden çalışmıyoo
Bide bu sitede LG KG290 ı olan varmı?

Odysseus

Odysseus

Üye
LG KG290 oyunları diye ararsanız pek fazla sonuç elde edemezsiniz.
S40 ve Java Destek bölümünden oyun bulabilirsiniz. Ancak LG KG290 oyunları diye aramayın 128*160 oyunlar diye arayın

sergen48

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben oyun buluyorum ancak hafıza kartına atınca okumuyor ne yapmalım​

Odysseus

Odysseus

Üye
Yalnızca jar dosyalarını atıyorsanız açmayabilir. jad dosyalarını da atmanız gerekir. Eğer oyunun jad dosyası yoksa jad maker tarzı programlarla elinizdeki jar dosyasından jad dosyası çıkarın ve ikisini birden hafıza kartına atın.

sergen48

Üye
    Konu Sahibi

aynı sorun devam ediyo kardeş nasıl yapcaz samsung e250 dede böyle

--------------- Ekleme ---------------

nevaeh

Üye
Yalnızca jar dosyalarını atıyorsanız açmayabilir. jad dosyalarını da atmanız gerekir. Eğer oyunun jad dosyası yoksa jad maker tarzı programlarla elinizdeki jar dosyasından jad dosyası çıkarın ve ikisini birden hafıza kartına atın.

Bende lg kt520 var her iki şekilde de atıyorum gene okumuyor.

sergen48

Üye
    Konu Sahibi
ama aynı oyunu telefonundan internetinden indiriyom çalışıyor midlet yükleniyor diyo

Odysseus

Odysseus

Üye
Samsung'da yüklerken bir kod girmek gerekiyor tam bilmiyorum onu Samsung bölümünde bulabilirsiniz. Ama LG'de iki türlü de olmaması ilginç bir durum. Araştıracağım sizin için

sergen48

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler .

sergen48

Üye
    Konu Sahibi
beyler lg kg290 da aslında others klasörünün amacı farklıdır.Others klasörü cep telefonun flash bellek kullanmak amacıyla yapılmış belki ondan oyunları okumuyodur.

yaw şu pc de klasör seçeneklerine giriyorum görünümden gizli dosyaları göster diyorum tamam ve uygulaya basıyorum ancak gene gizli dosyaları gösterme seçeneği işaretleniyor bu nasıl oluyo virüs falan mı girdi acaba.

arkadaşlar ancak wap tan indirilebiliyo bedava oyun siteleri var ancak internet paketine üye olun yoksa çok kontör gider.

serseri0707

Üye
oyun varsa soleyin arkadaşlar

ecemspor

Üye
wap sitelerinin adını versene bari..

MSDarius

MSDarius

Üye
wap.wapdam.com

burada bedavaya herşey bulabilirsiniz