skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle ama snapdragon işlemci koysa bu seferde en az 1100 tl isterdi lg.MTK yerine başka bir işlemci olaymış iyiymiş hocam
Batarya çok düşük doğru ,satış rakamlarınıda zaman gösterecek artık...5" Ekrana 2 Amper Batarya Kötü Bence İşlemci desen Felaket Sırf Kavisli Diye Alan Olursa Alır YOksa Çöp
Kim Alır Diye Düşünüyorum ama Cevap BulamıyorumBatarya çok düşük doğru ,satış rakamlarınıda zaman gösterecek artık...
Burası Türkiye burda sırf markası Lg diye alacak insanlar olur merak etmeKim Alır Diye Düşünüyorum ama Cevap BulamıyorumGider Filex 2 Mi Ne Vardı Onu Alırım Daha İyi
geçen nerde gördüm 1.200 altı idi g2 flex 2 mi neydi sanırsam flex 2 belkide ekranı filanda hoş du bu belki kavıslı ekranla tanışmak isteyen olursa alabilirler belkiBurası Türkiye burda sırf markası Lg diye alacak insanlar olur merak etmeAyrıca G Flex 2 nin satış fiyatı 1500 tl olması lazım bununla bir tutmak yanlış olur...
Eğer flex 2 1200 tl altında satılıyorsa paralel ithalat olma olasılığı yüksek...geçen nerde gördüm 1.200 altı idi g2 flex 2 mi neydi sanırsam flex 2 belkide ekranı filanda hoş du bu belki kavıslı ekranla tanışmak isteyen olursa alabilirler belki
bu da paralel ithalat la alınsa baya ucuzlar o zamanda makul bir cihaz olur hocamEğer flex 2 1200 tl altında satılıyorsa paralel ithalat olma olasılığı yüksek...
Zamanla oda olur daha yeni giriş yaptı Türkiye ye...bu da paralel ithalat la alınsa baya ucuzlar o zamanda makul bir cihaz olur hocam
Zaten Adam Akıllı Servisi yok Fark Eden Bişey yokEğer flex 2 1200 tl altında satılıyorsa paralel ithalat olma olasılığı yüksek...
Şimdiden hayırlı olsun o zaman...Teşekkürler bundan alabilirim hatta,alacağım
Teşekkür ederim İnşallah seninde olurŞimdiden hayırlı olsun o zaman...
Kısmet artıkTeşekkür ederim İnşallah seninde olur
Batarya ve işlemci pek iyi olmayabilir ama diğer özellikleri bakımından güzel bir telefon bence.güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?