piranababa
Üye
arkadaslar bendede bu tel den var ama ekran sorunlukalemle bişey yapamıyorum saga tıklıyorum sol calısıyo fln mecburen mausla hareket ediyorum formatladım yine deişmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim
ne güzel onu kur bunu kur ama nasıl kurulacak söylemiyorsunuz sanki herkes herşeyi biliyormuş gibi
televisyon yok cihazda.televizyon ve navigasyon da var lg gm 735 de ama bilmiyom bilen varsa cevap yazsın
slm arkadaşlar,
bu telefonda en çok yazarken zorlanıyorum. mesajlarda yazı fontlarını büyütme şansım var mıdır ?
--------------- Ekleme ---------------
bi sorun daha var arkadaşlar,
bu telefonda bütün gprs bağlantılarını kapattırmama rağmen,telefon sürekli gprs 'den internete bağlanmaya çlışıyor ve her yaptığım işlemi engelliyor. Yani telefon sürekli bağlanmayı deniyor ama bağlanamasa da bir uyarı mesajı çıkıyor. çıldırmak üzereyim,hiçbir ayarla da düzelmiyor.
O dediğinizin hepsi var ve de tv de seyrediyorum 3 g den.Bilmeden sallamayın lütfenkamerasında flaş olmaması , yatay ekran sensörü olmaması ,
g üzerinden tv seyredilememesi ilk bakışta görülebilen eksileri. ama idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?