• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

LG GM200 : Düşük Fiyat, Yüksek Perfonmans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG GM200 : Düşük Fiyat, Yüksek Perfonmans

LG serisinin üçüncü üyesini de bugün açıkladı. Günümüze göre pekte üst düzey sayılmayan bu cep telefonu otomatik olarak ses gerektiğinde hemen arka planda gürültü sensorunu açıyor.

LG GM200’ün ön plana çıkan özelliklerini özetlemek gerekirse;

* Dolby Mobile Teknolojisi
* FM Anteni
* 176 x 220 piksel ve 262K renkli 2 inç TFT ekran
* GSM / GPRS bağlantısı
* Bluetooth A2DP ile 2,1 Video kayıt
* 2MP kamera ile
* 30MB dâhili bellek
* MicroSD kart desteği
* 106 x 48 x 14,7 mm

Mayıs ayında piyasaya sürülecek bu cep telefonun 110 € fiyatında olması bekleniyor.

Elektr0

Elektr0

Üye
bu telefonu kullandım diyebilirim bir wofeer ve 2 tane sag ve sol tarafta hoparlör var . gerçekten güzel ses deneyimi sunuyor basslı müziklerde kendisinin wofeerlı telefon oldugunu gösteriyor .kulaklık gerektirmeden radyo kullanılabiliyor ve kayıtta yapıyor.radyo kayıt formatı wav ve amr olarak yapıyor. kamerası günümüz şartlarına göre düşük kalıyor.

cavitbayrak

Üye
Bu telefonda oyun uzantısı nedir bilgi verirmisiniz.Oyun oynanıyormu??.
Saygılar

f2tr

Üye
oyun oynanıyor indiriliyorda ama tam ekran oynan mıyor küçük oynarken ekranın yarısını kullana bliyorsun

Maxicep_onur

Maxicep_onur

Üye
teLefon şu an eLimde ve gerçekten nefret ettim duvara çarpmam an meseLesi:off:
çin maLLarı ucuz tvLi telefonLar(gerçi bu da çin maLıya oraya heeç geLmiyorum) biLe daha güzeLdir.
Kameradan ve Os dan kısılarn tüm özeLLik seste toplanmış. Ses telefonu oLmasına rağmen mp3 playeri berbaat.
daha kötüsü tuş takımınn kitLenme süresi GÜvenLik sekmesinin aLtında yer alıyor. buLana kadar aKLa karayı seçtim. aKLa kara demişken 2 tane tema var biri siyah arka pLan beyaz yazı diğri beyaz arka pLan siyah yazı.
birde telefoNLardan pek anLamayan babam aLmş benden habersiz. Hafıza kartı takıyorum vide çekicem ve ya fotoğraf emin oLun işkence.
teLefonu ger ver diye babama söyLedim,bunu ben çözemed,m sen nasıL anLican dedim.sanırım geri vericek.
he bide büyüüük(!) bi özeLLiği var,wireLess radyo :S
şarjın anasını ağlatıyor. sesine dicem yok.
birde hafıza kartını pc me taktım şarkı vs. attım hep bişeler oLdu teLe kapanıp açıLıo kendi.
aLdığı yere götürdüm teLi,orda çaLışan sidikLi bi kız,virüs bulaşmış diyo.
Lan benm pc m dünyada virüs buLaşcak en son pc. hem benm hafıza kartıma bişe oLmuyo da (benmki 2 gb) 350 tane müziği telefonum(nokia 5130c-2 XM)açıyo da,virüs neyim yok.
buna mı buLaşıyo dedim. bide urda söyLiyemicem bi laf söLedim sustu sidikLi.
Dicem o ki eğer hızLı kuLlanıcıysan bu teLefonu inceLeme biLe :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt