barisozer83
Üye
lg gd900 crystal lg kt770_symbıan_ 5 mp _ wifi_gps
LG GD900 CRYSTAL
Cihaz sıfır ayarındadır. arkadaki jelatini bile hala üzerindedir..
Bayan arkadaş tarafından 1 ay kadar anca kullanılmıştır.Türkiye garantilidir garantisi 2012 yılına kadar vardır. Tek bir kılcal çiziği bile yoktur. satma sebebimiz menüsüne alışamamamızdır.
Kutusu ve faturası yoktur fakat Bütün aparatlarıyla ve özel bir kılıfıyla verilecektir.
+ yüzde 5 farkla peşin fiyatına taksitle verilebilir.
Fiyat:520 TL__Yoruma kapalıdır.
Takaslar değerlendirilir.
İletişim: 0543 539 04 09
LG KT770
Cihaz sıfır gibidir. sadece ekranında çok çok ince kılcal çizikleri vardır. onun haricinde hiçbir çiziği yoktur..Yurtdışından getirilmiştir ve pasaport kaydı yapılmıştır. Bütün hatlarla çalışmaktadır. Türkçe Symbian işletim
Fiyat:340 TL__Yoruma kapalıdır.
LG Mobile, Symbian OS v9.3 işletim sistemli modeli KT770'i teknoloji meraklılarının huzuruna sundu.
Çeşitli kaynaklarda belirtilene göre, 111 x 51.5 x 15 mm ebatlarında, kızaklı tasarlanan KT770'de 2.8 inç, 240x400 piksel 262.144 renk ekran bulunuyor. Telefonun ekran boyutu, internet kullanımı ve film izleme için ideal görünüyor. Telefonun, 1 GB ve 2 GB dahili bellek olmak üzere iki farklı versiyonunun piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Belleği, microSD kartlarla 16 GB'a kadar arttırabiliyoruz. KT770'in 5 MP çözünürlüklü kamerası yüz algılama sistemini destekliyor. Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth v2.0, WI-FI ve A-GPS'i barındıran telefonda 950 mAh kapasiteli bataryaya yer verilmiş. LG KT770'in en önemli özelliklerinden biri ise 9 yönlü joysticke sahip olması. Joystick, internette gezinmeyi kolay hale getiriyor.
Teknik özellikler:
Şebeke: Quadband GSM (HSDPA / 850 / 900 / 1800 / 1900)
EDGE desteği: Var
İşletim sistemi: Symbian OS v9.3
Boyut ve ağırlık: 111 x 51.5 x 15 mm
Ekran: 2.8 inç, 240x400 piksel, 262.144 renk TFT
Bellek: 1 GB / 2 GB dahili + 16 GB'a kadar microSD desteği
Kamera: 5.0 Megapiksel, yüz algılama sistemi ,otofokus,flaş
Bluetooth: Var, v2.0
WI-FI: Var
GPS: Var
Batarya: 950 mAh lityum iyon
Cihaz sıfır ayarındadır. arkadaki jelatini bile hala üzerindedir..
Bayan arkadaş tarafından 1 ay kadar anca kullanılmıştır.Türkiye garantilidir garantisi 2012 yılına kadar vardır. Tek bir kılcal çiziği bile yoktur. satma sebebimiz menüsüne alışamamamızdır.
Kutusu ve faturası yoktur fakat Bütün aparatlarıyla ve özel bir kılıfıyla verilecektir.
Fiyat:520 TL__Yoruma kapalıdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LG KT770
Cihaz sıfır gibidir. sadece ekranında çok çok ince kılcal çizikleri vardır. onun haricinde hiçbir çiziği yoktur..Yurtdışından getirilmiştir ve pasaport kaydı yapılmıştır. Bütün hatlarla çalışmaktadır. Türkçe Symbian işletim
i , wifi, gps, 5 mp otofokuslu ve flaşlı kamera, dokunmatik tuşlar gibi eksiksiz özellikleri vardır. + yüzde 5 farkla peşin fiyatına taksitle verilebilir.
Fiyat:340 TL__Yoruma kapalıdır.
LG Mobile, Symbian OS v9.3 işletim sistemli modeli KT770'i teknoloji meraklılarının huzuruna sundu.
Çeşitli kaynaklarda belirtilene göre, 111 x 51.5 x 15 mm ebatlarında, kızaklı tasarlanan KT770'de 2.8 inç, 240x400 piksel 262.144 renk ekran bulunuyor. Telefonun ekran boyutu, internet kullanımı ve film izleme için ideal görünüyor. Telefonun, 1 GB ve 2 GB dahili bellek olmak üzere iki farklı versiyonunun piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Belleği, microSD kartlarla 16 GB'a kadar arttırabiliyoruz. KT770'in 5 MP çözünürlüklü kamerası yüz algılama sistemini destekliyor. Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth v2.0, WI-FI ve A-GPS'i barındıran telefonda 950 mAh kapasiteli bataryaya yer verilmiş. LG KT770'in en önemli özelliklerinden biri ise 9 yönlü joysticke sahip olması. Joystick, internette gezinmeyi kolay hale getiriyor.
Teknik özellikler:
Şebeke: Quadband GSM (HSDPA / 850 / 900 / 1800 / 1900)
EDGE desteği: Var
İşletim sistemi: Symbian OS v9.3
Boyut ve ağırlık: 111 x 51.5 x 15 mm
Ekran: 2.8 inç, 240x400 piksel, 262.144 renk TFT
Bellek: 1 GB / 2 GB dahili + 16 GB'a kadar microSD desteği
Kamera: 5.0 Megapiksel, yüz algılama sistemi ,otofokus,flaş
Bluetooth: Var, v2.0
WI-FI: Var
GPS: Var
Batarya: 950 mAh lityum iyon