LG G6, Snapdragon 835 ile gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G6, Snapdragon 835 ile gelmiyor
LG'nin yeni amiral gemisinde Snapdragon 835'in yer almayacağı belirtiliyor.




Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8'in sunma hazırlıkları içerisinde. Büyük ihtimalle, Mart sonunda firma düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi modelini ve ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonunu gün yüzüne çıkartacak. İddialara göre akıllı telefonların Qualcomm Snapdragon 835 ile satışa çıkması bekleniyor.



Diğer taraftan bir diğer Güney Kore devi LG de yeni amiral gemisi sunacak ve bu modelin ise Galaxy S8'e göre daha erken olarak Şubat sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Gelen yeni haberlere göre LG'nin yeni akıllı telefonun Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga seti kullanılamayabilir. Snapdragon 821'in bu cihazda yer alacağı kaydediliyor.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce HTC de yeni üst seviye modeli HTC U Ultra'yı resmi olarak duyurmuştu. Bu cihaz da Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga setini taşıyordu.

Samsung bilindiği üzere Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga seti için üretici olarak önemli bir avantajı elinde tutuyor. Güney Kore devi 10nm FinFET üretim teknolojisi ile yeni yonga setini üretiyor.

Aslında LG'nin amiral gemisinde diğer firmalara göre daha düşük Snapdragon yonga setini kullanması ilk değil. Daha önce hatırlanacağı üzere LG'nin akıllı telefonu LG G4, Snapdragon 808 ile pazara sunulmuş ve diğer firmaların amiral gemisi akıllı telefonları ise Qualcomm'un Snapragon 810 yonga seti ile pazara sunulmuştu.

Bilginin ise Forbes üzerinden geldiğini belirtelim.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Zaman Erken Mi SürecekPiyasaya Neden KUllanmıyormuş
 
The Pancar

The Pancar

Üye
@DarkredBlue61 Tabii ki
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Verimlilik sorunu neredeyse her yıl söyleniyor daha önce 810 820 içinde geç kaldı açıklamaları çıkmıştı ortaya ama pek sanmıyorum :hmmm
 


Üst Alt