Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla Android 6 ile mükemmel oldu Android. Arayüze önem vermiyorum artık :) sizin 6.0 geldi mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Valla Android 6 ile mükemmel oldu Android. Arayüze önem vermiyorum artık :) sizin 6.0 geldi mi?

6 geldi Volte geldi giga geldi bir hafta önce hata düzeltmesi geldi
şimdi 6.0.1 bekliyorum :sirit:

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim de 6.0.1 sorunsuz şuan. Hiç bir sıkıntı yok resmen. Ne ram ne şarj ne başka bir şey.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG G5 yine birinci...

@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Dexter Morgan ve boran9999
Luck Star

Luck Star

Üye
LG G5 yine birinci...

@DiaBLoS @El~PisToLeRo @Koradam @Luck Star @muratalperr55 @boran9999 @byAndroid @ArMaGeDdOn_87 @Dexter Morgan @bmw_m6 @osicik
Test sonucuna göre puan neredeyse aynı. Ben LG yi uzun süredir kullanan biri olarak biliyorum ki LG ile uğraşıp foto çekmek Samsung da kamerayı açıp çekme tuşuna basmak aynı. Soluk, puslu çekiyor g2 den beri aynı. Ama htcden iyi olduğu kesin benim tercihim yine s7 edge olurdu kamera yönünde. Ortamın canlılığını dijital hale dokebilen en iyi kamera bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yahu şu s7'nin ana konusu falan yok mu cidden sıkıldım artık.S7 de S7 samsung da samsung.S7 en iyi en güzel en hızlı bu nedir ya ohooo.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
byAndroid

byAndroid

Üye
Benim için hangi telefon olursa olsun testleri şuan hiç ilgimi çekmiyor. Çünkü kendi kullandığım yada firmanın amirali teste yok :( xiaomi tercih değil yaşam biçimidir :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Delta garantili fiyata bak yuh artık . Bide 100tl cip para hediyeli diyor.

boran9999

boran9999

Üye
LG G5 yine birinci...

Testler bana pek fikir vermiyor sebep çokta adil olmuyorla ben LG G5 ile çok kötü fotoğraf çekebilirim yada Galaxy s7 ile vs vs mesele cihaz benim yapmak istediklerimi verebilmeli günümüz cihazları G5 hariç hepsi bir birinin aynı biri birinden 1ms hızlı yada ne bileyim 3-4 derece çok ısınıyor yada kasa yapısı pek şık değil gibi sıralanabilir. Bence g5 te kullanılan geniş açı kamera, cihazı rakipsiz yapan bir + Bir diğer cihaz benim cihazımdan 1ms hızlıymış yada batarya 1 saat fazla gidiyormuş nasıl olsa her gece şarj ediyorum :) hiçte önemli değil. İşin gerçeği yerinde ve olumlu bir seçim yapıp G5 aldığınız için sizide kıskanmıyor değilim güle güle kullanın.Sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve 0MG90

ArMaGeDdOn_87

Üye
youtube da adrianisen diye bi kanal var orda LG G5,S7,iPhone 6s ve huawei p9 ile hız testi yapmış :) izlemenizi tavsiye ederim :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Testler bana pek fikir vermiyor sebep çokta adil olmuyorla ben LG G5 ile çok kötü fotoğraf çekebilirim yada Galaxy s7 ile vs vs mesele cihaz benim yapmak istediklerimi verebilmeli günümüz cihazları G5 hariç hepsi bir birinin aynı biri birinden 1ms hızlı yada ne bileyim 3-4 derece çok ısınıyor yada kasa yapısı pek şık değil gibi sıralanabilir. Bence g5 te kullanılan geniş açı kamera, cihazı rakipsiz yapan bir + Bir diğer cihaz benim cihazımdan 1ms hızlıymış yada batarya 1 saat fazla gidiyormuş nasıl olsa her gece şarj ediyorum :) hiçte önemli değil. İşin gerçeği yerinde ve olumlu bir seçim yapıp G5 aldığınız için sizide kıskanmıyor değilim güle güle kullanın.Sağlıcakla
Katılıyorum zaten ben bunlara bakmıyorum artık. G5 i de kullandım az da olsa. Kötü değil çok çok iyi çekiyor ama benim istediğim görüntüyü kolay bir şekilde s7 edge de rahat rahat alabiliyorum. Çünkü profesyonel fotoğrafci değilim, o an gördüğümü çekmek isterim sadece. Geniş açı olması bir artı ama bana çok da geniş gelmedi nedense. Bir çok cihazda olmaması da cabası artık ne kadar sık görürüz bilmiyorum ama hani olmazsa olmaz değil öyle diyebilirim..

Sonuç olarak s7 edge de, g5 de kamerada lider konumdalar. O yere göğe sigdiramadiklari htc 10 u da gördük. İPhone bile daha iyi çekiyor yine kamerada başarısızlar.

Hız konusuna gelirsek bu olayların tamamı aslında amaçsızlik. Düşün şimdi 2 firma en üst seviye telefon yapmış yani bunun neyini kiyaslasin? İkisi de çok iyi herkes bunu bilebilir ama bi şekilde kendilerine göre olan iyi yanlarını göstermek için bu şekilde test ediyorlar. Bu yıl kamerada olsun, arayüzde olsun Samsung ve LG kendini belli etti. Samsung s6 ile düzeltti gi arayüzü mukemmelestirdi. LG için ise Samsung gibi kasar deniyordu o da sasirtarak g3 teki ufak tefek sorunları da çözerek yolu a devam etti.

Benim anlamadığım nokta şu. Bu iki markaya çamur atan ama kendi kullandığı markayı savunan kişiler.
Mesela bunu daha geçenlerde shiftdelete.net yaptı ve nedeni ise adamı Samsung fani bellemiş herkes ve tam tersi izlenim uyandırmak için böyle şüpheci olarak bakmış.

S7 edge ve htc 10 karşılaştırma videosu çekmiş ve hız olarak bariz s7 edge önde olmasına rağmen dedi ki nasıl antutu yanıltici olabilir ise bu da yanıltıcı olabilir. Arkadaş ne alaka tamam antutu sadece program ama senin gözünün önündeki performansı neden yalan yanlış yorumluyorsun?

Ikinci bir olay ise baz Android lerin artık eskisi gibi dikkat çekmemesi. Sony boş arayüz ile ilgi toplayacağım düşündü ama elinde patladı bence, artık Android zaten çok gelişti, bunca özelliğe rağmen çok stabil. Bu Samsung ve LG bunca özelliğe, dolu dolu arayüze rağmen nasıl stabil çalışıyor onu araştırsın ve ders alsın. Zaten kamera olayına hıc girmeye gerek yok sınıfta kalıyor her sene.

Kısaca artık s6 ile gelen yeni arayüze sahip Samsung telefonlarindan alan da LG telefonlarindan alan da pişman olmaz, telefon da pişman etmez. Gidip görün beğenirseniz alın.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
man20

man20

Üye
Benim de 6.0.1 sorunsuz şuan. Hiç bir sıkıntı yok resmen. Ne ram ne şarj ne başka bir şey.

Elini kafana vurup maşallah de nazar değmesin.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Gereksiz ekran açıklık özelliğini bloke edebilir ve 2000 altında bulursanız bu telefonu önerebilirim.

Koradam

Üye
Gördüğüm en temiz kamera karşılaştırmalarından
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalan söylemenin anlamı yok bazı fotoğraflarda G5 de ki geniş açıdan dolayı daha hoş kareler elde edilebilse de fotoğraf başarısı konusunda S7 den üstün değil.Özellikle videonun son çekimi olan uzun pozlama da epey bi fark atmış. G5 genelde hep beyaz dengesini doğru ayarlayamamış ve fotoğraflar sarıya doğru koşmuş.Raw fotoğrafta elbette bu düzelir ancak S7'nin de farkı ortada...

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S7 ve G5 gerçek zamanlı oyun sırası ısı değerleri

G5 ekran ön kısımda en yüksek 29 dereceyi görürken S7 37 derecede çalışmakta.
G5 arka kısımda en yüksek 32 derece görürken S7 yine aynı şekilde 37 derecede çalışmakta.

G5 ön

S7 ön

G5 arka

S7 arka

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 6s de ölçülen sıcaklıkda 37 derece,asıl soru 37 derece olduğunda çok sıcak oluyomu yoksa biraz mı ısınıyor ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
6 geldi Volte geldi giga geldi bir hafta önce hata düzeltmesi geldi
şimdi 6.0.1 bekliyorum :sirit:
Konu ile alakası yok ama bende lg v10 var ve voLTE var bildirimlerde ama kapalı yani tiklanmiyor ve bu ne ise yarıyor acaba :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
iPhone 6s de ölçülen sıcaklıkda 37 derece,asıl soru 37 derece olduğunda çok sıcak oluyomu yoksa biraz mı ısınıyor ?
37 dış sıcaklık yani hissedilen fiziki sıcaklık çoku ya da azı yok 37 derece.
İç sıcaklık o an 65 ila 70 arasındadır ve bu da yüksek sayılabilecek bir değer.
G5 yazılımsal optimizasyonları ve 820'nin ısınma konusundaki başarısıyla daha serin çalışıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
37 dış sıcaklık yani hissedilen fiziki sıcaklık çoku ya da azı yok 37 derece.
İç sıcaklık o an 65 ila 70 arasındadır ve bu da yüksek sayılabilecek bir değer.
G5 yazılımsal optimizasyonları ve 820'nin ısınma konusundaki başarısıyla daha serin çalışıyor.
6s in biraz ısındığı söyleniyor bu durumda g5 bu sıcaklık değerlerine göre hiç ısınmıyor

Üst Alt