Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
6s in biraz ısındığı söyleniyor bu durumda g5 bu sıcaklık değerlerine göre hiç ısınmıyor

Isınmıyor değil daha az ısınıyor.
6S'de 37 derece dış sıcaklık var ise bu değer metal bir telefonda daha fazla hissedilir 'biraz ısınıyormuş' tabiri yanlış bence.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Isınmıyor değil daha az ısınıyor.
6S'de 37 derece dış sıcaklık var ise bu değer metal bir telefonda daha fazla hissedilir 'biraz ısınıyormuş' tabiri yanlış bence.
Anladım, @bulutsuzgece g5 den memnun musun ?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Konu ile alakası yok ama bende lg v10 var ve voLTE var bildirimlerde ama kapalı yani tiklanmiyor ve bu ne ise yarıyor acaba :)
voLTE yüksek düzeyde veri trafiği + vo-LTE lte nin modifiye edilmiş halı
kısaca 4.5G bandında olmanız gerekiyor bende volte vardı artık yok hd+ görüşme oldu
Türkcell de henüz aktif olmadı Türk telekom kullanıyorsanız
4.5G bandında hd+ görüşme aktif olunca hd+ üst barda cıkıyor
Volte nın giga ile birleşmesi 4.5G ve modemin birleşmesi ile kullanılabilir
Tabi hattın ile modem aynı operatöre ait olmak zorunda

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lg G5 hepsiburada.com da 2.200.00 tl ye düşmüş,alacak olanlara duyrulur.

0MG90

0MG90

Üye
Şimdiden alanların parasına yazık işte. Yazın 2000 altına bile iner. N11 gibi sitelerde indirim kuponlarıyla daha da ucuza gelir.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iyi de niye yazık ithalatçı garantili bir ürün isterse 1.000 liraya düşsün bunu avantaj fırsat olarak konuşun anlarım da yok çok değer kaybediyo bilmem ne bunlar komik gereksiz yorumlar!

2 sene de geçse 2.000 altına düşmeyecek resmi ürün.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve boran9999
0MG90

0MG90

Üye
Herkes distribütör garantili alacak diye bir şey yok. Daha ucuza almak isteyen ithatlatçı garantili alır. Ben ithalatçı garantili aldım Z2'yi bir sorunum yok, daha doğrusu şimdiye kadar garantiyle hiç işim olmadığı için en ucuzunu aldım. Para kolay kazanılmıyor. Bir telefona 1500'den fazla para vermek yazık günah bana göre. Gerçi 1500 bile fazla ama burası Türkiye.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İthal ürün alan zarar ettim demeyecek resmi ürünün fiyatına bakıp moral bulacak o zaman.
Ben de 2 tane G2 aldım biri ithal biri LG TR bende de sorun yok ama ürününün piyasa değerini ithalatçı ürün belirleyemez.

Lg ve Samsung ithal piyasası çok haraketli çok satıyor o yüzden millette ürün değer kaybediyor gibi bir algı oluştu.Oysa yanlış.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Size katiliyorum fiyati dustu deniyor cihazlarin. Oysa burdaki en buyuk suçlu turkiyede yuksek fiyatli satilmasi. Burda (fransada) s7 ciktigi fiyatla ayni .Internet te bulursun ama yine arada cok fark olmaz . Ama turkiyede fiyatlar cok dalgali.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ihtalatçı garantili cihaz asla almam... para kolay kazanılmıyor . cihaz da en ufak sorun olsa garanti uğraştırıp duruyor. 300 - 400 fazla veriyorum lg garantili alıyorum . kafam rahat oluyor . gidiyorum mecidiyeköy vintek elektronik e . bana çay kahve ısmarlıyorlar , cihazımı veriyorum yenisini veriyorlar miss gibi . :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve boran9999

ArMaGeDdOn_87

Üye
ithalatçı garantili ürün mü alınır ? :) bi sorun çıksa yandın

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Herkesin kendine göre strateji leri vardır para benim zevk benim meselesi ;)
Fakat dışardan ucuz oluyor ama yaklaşık 6 saat tır kitlenen cihazı açmaya uğraşıyorum
Konu ile alakası yok fakat Çin den kaynak dosyaları istedim oneplus 2 ile yanlış işlem yaptım sw temizlendi uğraş dur şimdi
Gece uzun paramızla zevk yapıyoruz :D misali oluyor.

boran9999

boran9999

Üye
Size katiliyorum fiyati dustu deniyor cihazlarin. Oysa burdaki en buyuk suçlu turkiyede yuksek fiyatli satilmasi. Burda (fransada) s7 ciktigi fiyatla ayni .Internet te bulursun ama yine arada cok fark olmaz . Ama turkiyede fiyatlar cok dalgali.
Hongkong menşei cihazlar genelde ucuzdur sadece telefonla ilgili değil tüm elektronik ürünlerde bu böyledir. G5 içinde bir başka cihaz içinde bu geçerlidir örneğin 3300 TL lik galaxy S7 edge 2200 TL ye bulabilirsiniz oysa aynı cihaz almanya mediamarkt de 759€ yani 2564TL fiyatttan satılıyor aynı markette G5 649€ buda 2192TL yapar. Ülkemizde ucuz satılan cihazları ucuz olmasındaki en büyük etken söz konusu yerlerden ithalatcı garantili bir nevi bunun garantisi bizzat benim abimcilarin getirdikleri cihazlar kesinlikle uzak durulmalı onca para veriyoruz 300-400 TL fazla verip distribütör garantili ürünlerin alınması taraftarıyım.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG Türkiye Garantili almak en mantıklısı.
İthalatçı garantisini garantiden saymak yanlış olur.

G5'in olması yada piyasaya giriş yapması gereken makul fiyatı 2400-2500TL idi.
S7 için de böyleydi.
Baştan 2800TL gibi yüksek fiyatlar verilerek girilmesi yanlıştı.
Şu an normal düzeylerine indiler, ancak olan yine ilk alanlara oldu.
Bu durum kesin olarak gösteriyor ki, hangi cihaz gelirse gelsin 1 yada 1,5 ay bekleyip öyle olmak gerekiyor.

Ben LG Türkiye Garantili 2700TL'ye aldım ancak yanında 360Cam de aldığım için hala karlı sayıyorum kendimi.
Turkcell abartmış.
36 ay vadeli alınca 4.600TL'ye geliyor.
Ohaa yani :ohannes:

Edit: Tarife dahil fiyatıymış...
O zaman diğerleriyle aynı...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu adamların dayanıklılık testlerine bayılıyom süper :ehe :muha: :muha:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: osicik
0MG90

0MG90

Üye
Ben demiştim modüler kısmı düşünce çıkabilir diye. Sağlam değil orası.

Testin yarısı saçma. Hit almak için yapıyorlar.

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
s7,s7 Edge, G5, 6s Sıcaklık,pil,kamera,hız testi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsung iyi para vermiş bunlara.

G5'i gömme videosu olmuş.Ana menüye döndü iki saat konuşa konuşa ısı testi yapıyor ve G5 38 derece çıkıyor bu imkansız.Daha önce canlı canlı anlık ısı ölçüm değerlerinde G5 in çok daha az ısındığını gördük forumlarda da S7 ve ailesinin ısınma sorunu olduğu konuşuldu.Burda ne hikmetse S7'ler şahane her konuda.

Son derece yanlı bir video.Ekran teknolojilerinden dahi bi haber bir kanal.Iphone ekrani güzel diyo en geride G5 diyo neden ips lcd varmış ondan İphone sanki amoled.Ekran dediğin lcd dir amoled poliyannadır renk sisirmesidir bu kadar net.
G5 ön

S7 ön

G5 arka

S7 arka

byAndroid

byAndroid

Üye
Bi cihazın ön tarafının 29 derece olması imkansız. Yalnız telefon bi saat köşede durur eline makineyi alıp olcersen anca öyle.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt