Testler bana pek fikir vermiyor sebep çokta adil olmuyorla ben LG G5 ile çok kötü fotoğraf çekebilirim yada Galaxy s7 ile vs vs mesele cihaz benim yapmak istediklerimi verebilmeli günümüz cihazları G5 hariç hepsi bir birinin aynı biri birinden 1ms hızlı yada ne bileyim 3-4 derece çok ısınıyor yada kasa yapısı pek şık değil gibi sıralanabilir. Bence g5 te kullanılan geniş açı kamera, cihazı rakipsiz yapan bir + Bir diğer cihaz benim cihazımdan 1ms hızlıymış yada batarya 1 saat fazla gidiyormuş nasıl olsa her gece şarj ediyorum

hiçte önemli değil. İşin gerçeği yerinde ve olumlu bir seçim yapıp G5 aldığınız için sizide kıskanmıyor değilim güle güle kullanın.Sağlıcakla
Katılıyorum zaten ben bunlara bakmıyorum artık. G5 i de kullandım az da olsa. Kötü değil çok çok iyi çekiyor ama benim istediğim görüntüyü kolay bir şekilde s7 edge de rahat rahat alabiliyorum. Çünkü profesyonel fotoğrafci değilim, o an gördüğümü çekmek isterim sadece. Geniş açı olması bir artı ama bana çok da geniş gelmedi nedense. Bir çok cihazda olmaması da cabası artık ne kadar sık görürüz bilmiyorum ama hani olmazsa olmaz değil öyle diyebilirim..
Sonuç olarak s7 edge de, g5 de kamerada lider konumdalar. O yere göğe sigdiramadiklari htc 10 u da gördük. İPhone bile daha iyi çekiyor yine kamerada başarısızlar.
Hız konusuna gelirsek bu olayların tamamı aslında amaçsızlik. Düşün şimdi 2 firma en üst seviye telefon yapmış yani bunun neyini kiyaslasin? İkisi de çok iyi herkes bunu bilebilir ama bi şekilde kendilerine göre olan iyi yanlarını göstermek için bu şekilde test ediyorlar. Bu yıl kamerada olsun, arayüzde olsun Samsung ve LG kendini belli etti. Samsung s6 ile düzeltti gi arayüzü mukemmelestirdi. LG için ise Samsung gibi kasar deniyordu o da sasirtarak g3 teki ufak tefek sorunları da çözerek yolu a devam etti.
Benim anlamadığım nokta şu. Bu iki markaya çamur atan ama kendi kullandığı markayı savunan kişiler.
Mesela bunu daha geçenlerde shiftdelete.net yaptı ve nedeni ise adamı Samsung fani bellemiş herkes ve tam tersi izlenim uyandırmak için böyle şüpheci olarak bakmış.
S7 edge ve htc 10 karşılaştırma videosu çekmiş ve hız olarak bariz s7 edge önde olmasına rağmen dedi ki nasıl antutu yanıltici olabilir ise bu da yanıltıcı olabilir. Arkadaş ne alaka tamam antutu sadece program ama senin gözünün önündeki performansı neden yalan yanlış yorumluyorsun?
Ikinci bir olay ise baz Android lerin artık eskisi gibi dikkat çekmemesi. Sony boş arayüz ile ilgi toplayacağım düşündü ama elinde patladı bence, artık Android zaten çok gelişti, bunca özelliğe rağmen çok stabil. Bu Samsung ve LG bunca özelliğe, dolu dolu arayüze rağmen nasıl stabil çalışıyor onu araştırsın ve ders alsın. Zaten kamera olayına hıc girmeye gerek yok sınıfta kalıyor her sene.
Kısaca artık s6 ile gelen yeni arayüze sahip Samsung telefonlarindan alan da LG telefonlarindan alan da pişman olmaz, telefon da pişman etmez. Gidip görün beğenirseniz alın.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi