Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 evkurda :ehe :kop:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hız Karşılaştırması

Kutu açma videosu

@papakudioflu
Ve G5'ten kamera çekim örnekleri:

Sonunda LG G5'in Kullanım Kılavuzu da geldi - İngilizce (T-Mobile'dan arakladım :kıskıs:) @papakudioflu

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg g5 bükülme testi

ilginç bir kutu açılımı :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lg g5 bükülme testi

ilginç bir kutu açılımı :ehe

Bu arada hazır 4,5G dönemi başlamışken, desteklere bi göz atalım :tebessüm:

Smartphone Cat.9 450 Mbit/s
Smartphone Cat.9 450 Mbit/s
Smartphone 600 Mbit/s

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve Murat Alper
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
on numara olmuş reklam :ehe

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Arkadaslar internette böyle birşey gördüm , şimdi kimse tutup bicakla cihazi cizmez ama anahtar la veya dusunce aldigi darbeden yine bu sonucu verirse ozaman kötü

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaslar internette böyle birşey gördüm , şimdi kimse tutup bicakla cihazi cizmez ama anahtar la veya dusunce aldigi darbeden yine bu sonucu verirse ozaman kötü

Metal plaka üstüne kalın plastik kaplama yapmışlar.
İlle elimde metali hissetmek istiyorum diyenler hariç çok önemli bir sorun değil.
Plastik kaplama da oldukça dayanıklı.
Zaten adamın kullandığı çizici elmas uçlu sanırım.
Kaldı ki gerek G5, gerek S7 vb cihazları hangi materyalden olursa olsun kılıfsız kullanmak pek mantıklı değil...

Ben bugün şu kılıfı buldum. Oldukça şık.
Alabilirim belki...

Bu arada G5 ve S7 için yeni kamera karşılaştırması çıkmış.

0MG90

0MG90

Üye
Bi gelsede incelesek. M8, M9'un verdiği hissi verecek mi bi baksak.
Şu videoyu da şuraya koyalım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bi gelsede incelesek. M8, M9'un verdiği hissi verecek mi bi baksak.
Şu videoyu da şuraya koyalım

Bu arada LG'den resmi açıklama geldi.
Bildiğiniz gibi dün pek çok sitede haber yer aldı, yoksa LG G5 plastik mi diye.
Bu haberler üzerine LG'nin sözcüsü konuştu.
"Videoda kazınan yer, metal gövdenin düzgünlüğünü bozmamak üzerine plastik olarak yalıtkan anten gömdüğümüz yer."

Gerçekten de videoya dikkatli bakıldığında diğer yerlerde kazıma yapıldığında gövdenin metal olduğu ve sadece boyanın çizildiği, ancak bir yerde plastik dolgunun yer aldığı görülüyor.
Sonuç olarak G5'in gövdesi büyük oranda metal, ancak çekimi etkilememek adına arka tarafta metalin ortasında bir yere plastik yalıtkan bir bölüm koymuşlar.

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada LG'den resmi açıklama geldi.
Bildiğiniz gibi dün pek çok sitede haber yer aldı, yoksa LG G5 plastik mi diye.
Bu haberler üzerine LG'nin sözcüsü konuştu.
"Videoda kazınan yer, metal gövdenin düzgünlüğünü bozmamak üzerine plastik olarak yalıtkan anten gömdüğümüz yer."

Gerçekten de videoya dikkatli bakıldığında diğer yerlerde kazıma yapıldığında gövdenin metal olduğu ve sadece boyanın çizildiği, ancak bir yerde plastik dolgunun yer aldığı görülüyor.
Sonuç olarak G5'in gövdesi büyük oranda metal, ancak çekimi etkilememek adına arka tarafta metalin ortasında bir yere plastik yalıtkan bir bölüm koymuşlar.
Yalnız boya çok kolay çıktı. Yere falan düşerse veya anahtarlı, bozuk paralı cebe koyulursa kötü olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnız boya çok kolay çıktı. Yere falan düşerse veya anahtarlı, bozuk paralı cebe koyulursa kötü olur.

Ama adamın kullandığı şey sıradan bir çizici değil.
Onu hangi telefona sürtsen dağıtır. :hmmm

Neyse 10 gün kaldı Türkiye tanıtımına.
Tanıtımdan bir hafta sonra da tüm raflarda yerini alır.
Yani aşağı yukarı iki hafta sonra cihazı belli başlı yerlerde görmeye başlarız.
Ben Titan rengini almayı düşünüyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güney Koreli müzik grubu MAMAMOO'nun G5'li şarkısı :kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dün bir teknoloji mağazasında LG v10 unu inceledim arka kısmındaki kaplama da soyulmalar(kopma şeklinde)vardı, biraz düşündürdü beni açıkçası.O yüzden videolarda ki testlere hiç mi hiç itimatım kalmadı, cihazı bizzat görerek ve de dokunarak da test etmek lazım bence.

0MG90

0MG90

Üye
Bende V10'u inceledim kamerası kötü baya. G4'ün kamerası daha iyi ona göre.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@DiaBLoS @0MG90

Benzerlikler:

- Boyutları birbirine oldukça yakın.
- Her ikisi de IPS LCD kullanıyor
- Her ikisi de Qualcomm çipset kullanıyor ancak LG'ninki daha yeni nesil
- Her ikisi de dahili 32GB alana sahip ve hafıza kartı destekli
- İkisinde de yüksek kalite kamera var
- İkisinde de parmak izi, wifi, bluetooth, gps, nfc ve hızlı şarj özellikleri var ancak LG daha yeni nesil olan USB Type-C'yi kullanıyor.

Farklılıklar:

- Ekran boyutları arasında çok büyük fark olmasa da çözünürlük olarak Z5 daha yüksek çözünürlük kullanıyor (4K - 806ppi). Ancak telefon yalnızca ihtiyaç olduğunda bu çözünürlüğe çıkıyor, çoğu zaman yine 1080p olarak kalıyor.
-G5 ise ekstra parçalar takmaya veya değiştirmeye imkan veren muhteşem modüler dizaynı ile dikkat çekiyor. Ekranın always-on özelliği de cabası
-Z5 geçen senin işlemci ve ram ikilisini (Snapdragon 810 ve 3GB Ram) kullanırken G5 yeni yılın işlemci ram ikilisini (Snapdragon 820 ve 4GB Ram) kullanıyor. (%40 daha iyi performans, daha az ısınma)
-G5'te biri geniş açılı olmak üzere iki adet arka kamera bulunuyor. Geniş açılı kamera oldukça işe yarıyor.
-Öte yandan Z5'in bataryası 3430 Mah ile G5'ten fazla. Ancak G5'in yeni nesil işlemci kullanması nedeniyle bataryada başabaş yada daha iyi bir performans sergilemesi de ihtimal dahilinde. Bunu fiziki testlerde göreceğiz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
@DiaBLoS @0MG90

Benzerlikler:

- Boyutları birbirine oldukça yakın.
- Her ikisi de IPS LCD kullanıyor
- Her ikisi de Qualcomm çipset kullanıyor ancak LG'ninki daha yeni nesil
- Her ikisi de dahili 32GB alana sahip ve hafıza kartı destekli
- İkisinde de yüksek kalite kamera var
- İkisinde de parmak izi, wifi, bluetooth, gps, nfc ve hızlı şarj özellikleri var ancak LG daha yeni nesil olan USB Type-C'yi kullanıyor.

Farklılıklar:

- Ekran boyutları arasında çok büyük fark olmasa da çözünürlük olarak Z5 daha yüksek çözünürlük kullanıyor (4K - 806ppi). Ancak telefon yalnızca ihtiyaç olduğunda bu çözünürlüğe çıkıyor, çoğu zaman yine 1080p olarak kalıyor.
-G5 ise ekstra parçalar takmaya veya değiştirmeye imkan veren muhteşem modüler dizaynı ile dikkat çekiyor. Ekranın always-on özelliği de cabası
-Z5 geçen senin işlemci ve ram ikilisini (Snapdragon 810 ve 3GB Ram) kullanırken G5 yeni yılın işlemci ram ikilisini (Snapdragon 820 ve 4GB Ram) kullanıyor. (%40 daha iyi performans, daha az ısınma)
-G5'te biri geniş açılı olmak üzere iki adet arka kamera bulunuyor. Geniş açılı kamera oldukça işe yarıyor.
-Öte yandan Z5'in bataryası 3430 Mah ile G5'ten fazla. Ancak G5'in yeni nesil işlemci kullanması nedeniyle bataryada başabaş yada daha iyi bir performans sergilemesi de ihtimal dahilinde. Bunu fiziki testlerde göreceğiz.

Z5 premium ciddi anlam da beni mutlu etti abi. iyi ki de almışım diyorum . :)

Üst Alt