Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
netice satılacak model ve cihazlar o . demo değil ki ...

Az önce teknosa'da kısa süreli deneme fırsatım oldu.
Açıkçası S7 benim pek hoşuma gitmedi.

G5'te karar kılmakla doğru yapmışım diye düşündüm.
Ancak tabi fiyat unsuru önemli.
İnşallah güzel bir fiyat açıklarlar 15 Mart'ta...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
netice satılacak model ve cihazlar o . demo değil ki ...

8marta kadar özel bir önsiparişi varmış aslında 2799 tl fiyatı bang oulsen kulaklık hediye ediyorlarmış lg g5'in yanında 699tl değerinde kulaklık

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

2299 tl ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

O fiyat çeşitli haber sitelerinin Donanım Haber'i kaynak göstererek ifade ettiği spekülatif bir fiyat.
Donanım Haber ise söz konusu yazısında güvenilir bir kaynaktan öğrendiğini belirtse de, daha sonra yaptığı güncellemede fiyatın 2700 civarında olmasının da ihtimal dahilinde olduğunu belirtmiş.

Yani resmi ağızdan henüz bir açıklama yapılmadı.
Önümüzdeki salı Resmi ve kesin olarak açıklanacak.
İnşallah 2299 TL kesin olarak açıklanır.
Eğer fiyat bu olursa G5'in satış grafiği çok iyi olacaktır.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2.299 niye olsun rekabet de bir yere kadar kör mü topal mı bu cihaz?

S7'den bi kere mantıken pahalı olması lazım çünkü ondan iyi olduğu konular daha fazla ama rekabet açısından benzer fiyatta ya da en fazla 100 - 200 lira altından girişi yapmalı.

2.300 lira boş bir beklenti gibi geliyor bana.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
S6, S7 vs 3 bin lira daha iyi diye bir kavram yok. Düz mantık yapmak en kolayı olduğu için çoğunluk bunu yapıyor herhalde daha pahalı daha iyi mantığı. Samsung telefonu gidip 3 bin liraya alıyorsun 1 yıl sonra fiyatı yarı yarıya düşüyor zararına mı satıyorlar sizce? Bol bol fiyat şişiriliyor sonrada yeni model verip asıl fiyatına çekiyorlar telefonu bundan üreticide devlette para yiyor. Her neyse demek istediğim G5 2300 üzerinde bir fiyata çıkabilir süpriz olmaz ama 2300 civarında çıkarsa da kimse şaşırmasın bundan 2 yıl öncesine kadar amiraller 2200 civarına çıkıyordu sonra 4000 civarına kadar fırladı. İnsanlar almaya devam ediyor yıllık kar marjlarıda artıyor neden şişirmesinler ki? En iyi amiraller ortalama 600 dolar civarına mal oluyor. V10 2700 civarı giriş yaptı yanlış hatırlamıyorsam G5 te bu fiyatlarda çıkabilir ama 2300 ile gelirse beklenenden biraz fazla satış yapabilir. Her neyse kendimizi boş yere yormayalım bekleyip görelim :=)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
fiyatı belli oldu lg g5'in alacak olanlara hayırlı olsun sen bu fiyatla ancak samsugun ekmeğine yağ sürmüş olursun lg

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu hangi firma @muratalperr55 ?

0MG90

0MG90

Üye
S7'nin de G5'in de fiyatı düşecek sonuçta 2-3 aya kadar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
fiyatı belli oldu lg g5'in alacak olanlara hayırlı olsun sen bu fiyatla ancak samsugun ekmeğine yağ sürmüş olursun lg

bu hangi firma @muratalperr55 ?

Eğer sözde kulaklıkla göz boyayıp o fiyattan sunacaklarsa hiç Türkiye'ye getirmesinler bence.
Göz boyamanın hasını Samsung çoktan yaptı bile.
2500ün üstündeki her fiyat insanları S7ye yönlendirir.
Kulaklığı da münasip şekilde değerlendirirler artık.

LGnin kesinlikle 2300-2500 arasında bir banda oturması gerekir.
Bakalım Salı günü dananın kuyruğu kopacak.
Umarım mantıklı ve rekabetçi bir fiyat açıklarlar.

• Beğen
Tepkiler: man20
byAndroid

byAndroid

Üye
LG ,Samsunga gore daha çabuk ve daha çok düşüyor g4 şu zamanda 1300 civarı alınabiliyor. S6 1800 civarı. Kimin daha çok değer kaybettiği belli. G3 desen 2k ekran olmasa bedava ya gidiyor. İlk alanlar fena yazık gibi girdi diye düşünüyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

serdar_gs

serdar_gs

Üye
LG ,Samsunga gore daha çabuk ve daha çok düşüyor g4 şu zamanda 1300 civarı alınabiliyor. S6 1800 civarı. Kimin daha çok değer kaybettiği belli. G3 desen 2k ekran olmasa bedava ya gidiyor. İlk alanlar fena yazık gibi girdi diye düşünüyorum.
Şu mesajını okuyarak gördüğüm tek şey Lg anti fanlığı. Kaç kere Lg kullandınız? Lg telefonlarında metal ve premium kullanmadığından dolayı samsung ile arasında 300-400 lira olabilir. Ayrıca daha fazla fiyat düşürerekte daha fazla satış yapabilir. Samsung iyi güzelde o paraları hak ediyor mu sizce? Ben Samsung'un 3 ayrı amiralini kullandım 3-4 sene kadar bir süre fiyatları rakiplerine göre minimuma düşürmüyor belli bir yer ve marka değeri edinmiş daha fazla para kazanıyor neden düşürsün? Lg ile Samsung'un çalışan sayıları bile çok farklıdır.

Lg'nin son iki amiralinin karşılaştırması yapılmış ve G5 içinde kısa bir inceleme videosu olmuş. Videoyu 1080p çözünürlükte izlemeyi unutmayın :D
Videoyu indirip buraya yükleyecektim fakat 418 Mb boyutu olduğu için uğraşmadım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Lg fiyatı düşürse samsung da malzeme maliyetine göre düşürür fiyatı yüksek olsa da yakın tutar. Bu bize yarar ama alıcıların gözünde samsung daha çok tutulduğu için satışları o kadar da etkilemez bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Şu mesajını okuyarak gördüğüm tek şey Lg anti fanlığı. Kaç kere Lg kullandınız? Lg telefonlarında metal ve premium kullanmadığından dolayı samsung ile arasında 300-400 lira olabilir. Ayrıca daha fazla fiyat düşürerekte daha fazla satış yapabilir. Samsung iyi güzelde o paraları hak ediyor mu sizce? Ben Samsung'un 3 ayrı amiralini kullandım 3-4 sene kadar bir süre fiyatları rakiplerine göre minimuma düşürmüyor belli bir yer ve marka değeri edinmiş daha fazla para kazanıyor neden düşürsün? Lg ile Samsung'un çalışan sayıları bile çok farklıdır.

Lg'nin son iki amiralinin karşılaştırması yapılmış ve G5 içinde kısa bir inceleme videosu olmuş. Videoyu 1080p çözünürlükte izlemeyi unutmayın :D
Videoyu indirip buraya yükleyecektim fakat 418 Mb boyutu olduğu için uğraşmadım.
Ben ilk alanların baya kazık yediğini söyledim. Doğruları söylemek ne zaman anti fanlik oldu. G4 1300 civarı bulunmuyor mu? Yanlış bişey yazdığımı düşünmüyorum. Sizinki de lg fanligi oluyor

• Beğen
Tepkiler: Koradam
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben ilk alanların baya kazık yediğini söyledim. Doğruları söylemek ne zaman anti fanlik oldu. G4 1300 civarı bulunmuyor mu? Yanlış bişey yazdığımı düşünmüyorum. Sizinki de lg fanligi oluyor
Daha erken ve daha çok düşüyor demişsinde bunu tamamen değer kaybetmeyle adlandırmak yanlış olur. Lg bilmiyor mu fiyatı yüksek tutmayı? Karşısında ciddi rakipleri varken daha çok satış yapmak istenebilir yada samsungun fiyatı fazla düşürmemesi değer kaybetmiyor anlamına mı geliyor? Aksine bana göre samsung her yeni modelinde bir öncekini tamamen unutuyor güncellemenin gelmesi yılı buluyor. Yukarıda bir kaç neden belirttim. Sonuçta hangi marka model olursa olsun ilk alanlar her zaman o kazığı yiyor. Bana kalırsa maximum 2 bin liradan fazla hiç bir telefon olmaması lazım.

• Beğen
Tepkiler: reflex
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG G5in resmi fiyatı iyice yılan hikayesine döndü.
Her gün bir yerden bir fiyat çıkıyor.
Şu salı günü gelse de resmi fiyatı öğrensek artık.
Umarım 2799TL gibi aptalca bir rakamı resmi fiyat diye açıklayıp bekleyenleri hayal kırıklığına ugratmazlar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
2300 liraya şaşırmaz başarılı bir politika izlediklerini düşünürdüm fakat 2700 civarı gelecek gibi @bulutsuzgece Türkiye'de birilerinin cebine para girmesi lazım.

Üst Alt